Acasă Console si Jocuri Batman Arkham Knight pentru PC – cerinţe de sistem

Batman Arkham Knight pentru PC – cerinţe de sistem

1

Unul din cele mai aşteptate jocuri ale anului, Batman Arkham Knight, produs de către cei de la Rocksteady Studios va fi lansat către sfârşitul lunii iunie pe tot mapamondul pentru PC, Xbox One şi Playstation 4.

Numele producătorului şi cerinţele de sistem pretenţioase nu ne pot sugera decât faptul că ne putem aştepta la un joc cu o grafică de excepţie şi cu un gameplay pe măsura.

Bazat pe povestea supereroului Batman din DC Comics, Batman Arkham Knight va fi publicat de către Warner Bros. Interactive Entertainment şi reprezintă succesorul jocului Batman Arkham Origins din 2013.

Principalul storyline al jocului este amplasat la un an după evenimentele petrecute în Batman Arkham City din 2011. În esenţă, Batman îl va înfrunta pe personajul Scarecrow care se întoarce în Gotham City pentru a elabora un plan de a-l ucide pe Cavalerul Întunecat cu ajutorul unor alţi răufăcători de calibru.

Cât despre gameplay, multe din gadget-urile şi elementele din jocurile anterioare din serie se vor întoarce, cum ar fi viziunea de detectiv sau lansatorul de frânghie. Batman va putea zbura folosindu-şi pelerina şi chiar va fi capabil de zboruri mai rapide şi mai lungi decât am fost obişnuiti până acum, precum va putea să-şi foloseasca şi anumite arme în acelaşi timp. De asemenea eroul nostru va putea să se caţere mai mult şi să plonjeze mai eficient.

O altă caracteristică interesantă a gameplay-ului este introducerea Batmobilului, maşina lui Batman. Vehiculul va putea fi chemat la locaţia eroului nostru, dacă acesta din urmă este la sol. Iar dacă al nostru Cavaler Întunecat zboară, se poate programa ca maşina lui să-l prindă la coborâre.
Automobilul va fi dotat cu rachete pentru inamici, va putea executa sărituri sau măriri de viteză şi de asemenea va putea primi anumite upgrade-uri în timpul jocului.

Cerinţe minime de sistem:

Sistem de operare (OS) : Windows Vista 32
Procesor (CPU) : Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz / AMD Athlon 62 X2 Dual Core 4800+
Memorie RAM : 2 GB
Placa video : nVidia GeForce GT 630 / AMD Radeon HD 3850
Spaţiu pe HDD: 15 GB
Placa de sunet : DirectX 10

Cerinţe de sistem recomandate:

Sistem de operare (OS) : Windows 7 64
Procesor (CPU) : Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz / AMD Phenom X3 II B75
Memorie RAM : 4 GB
Placa video : nVidia GeForce GTX 550 Ti / AMD Radeon HD 5770
Spaţiu pe HDD: 15 GB
Placa de sunet : DirectX 10

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.