Acasă Console si Jocuri Detalii despre The Witcher 3: Wild Hunt – grafică și cerințe de sistem

Detalii despre The Witcher 3: Wild Hunt – grafică și cerințe de sistem

0

Cu unele întârzieri, jocul The Witcher 3: Wild Hunt a fost lansat în această săptămână și a fost primit foarte bine de către gameri experți, site-uri de specialitate scriind despre el că e candidat incontestabil la titlul de RPG-ul anului.

Jocul îl succedă pe mai vechiul The Witcher 2: Assassins of Kings de acum 4 ani, care și acesta din urmă la vremea lui a impresionat plăcut criticii prin grafica sa, dar și prin storyline, calitatea peisajelor și tehnicile de luptă ale personajelor din joc. The Witcher 2 a fost un real succes, fiind vândut în peste 2 milioane de copii, așa că o continuare a sa nu putea fi decât o urmare firească.

The Witcher 3: Wild Hunt a reușit deja să creeze polemici în lumea PC-urilor privind cerințele de sistem pentru a fi rulat. Aceste polemici pornesc de la faptul că dezvoltatorul polonez de jocuri CD Projekt Red dorește să scadă calitatea graficii pentru a putea optimiza jocul pentru diverse console, efectele urmând să aibă loc și în varianta pentru PC. Tot cei de la CD Projekt Red au stabilit în 2013 noi standarde vizavi de grafica jocurilor pentru PC, dar apariția consolelor PlayStation 4 și Xbox One le-au dat planurile peste cap.

Pentru ca The Witcher 3 să fie rulat, el necesită tehnologia HairWorks a celor de la Nvidia, dar AMD nu-și poate optimiza driverele pentru a îndeplini cerințele, iar cei de la Nvidia nu doresc să împărtășească codul pentru Hairworks. O veste bună e însă faptul că posesorii de AMD Radeon GPU pot juca The Witcher 3, însă e destul de probabil ca rularea jocului să fie de o calitate mult sub așteptări.

S-a mai încercat deja o improvizație de acest gen odată cu jocul Project CARS, iar rezultatele nu au fost deloc satisfăcătoare pentru comunitatea gamerilor. Până și utilizatorii de plăci video din seria GeForce 700 au înregistrat o rulare modestă a jocului, care inițial era destinat plăcilor video de la Nvidia.

În rest, pentru rularea lui The Witcher 3: Wild Hunt pe PC, e nevoie de o memorie RAM de minim 6 GB, procesor de minim 3,3GHz și memorie internă de 40GB.

The Witcher 3: Wild Hunt este destinat să ruleze pe Microsoft Windows 7 și 8, dar și pe PlayStation 4 și Xbox One.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.