Acasă Telefoane Noile baterii hexagonale LG

Noile baterii hexagonale LG

0

Bateriile cu care sunt dotate smartwatch-urile nu le conferă acestora suficienta autonomie, datorită spațiului mic alocat. Pentru numărul mare de ceasuri cu display rotund existente pe piață se  întrezărește totuși o soluție, care ar putea crește durata de viață a bateriilor cu 25%.
În acest sens, LG Chem, departamentul corean al producătorul LG, a lansat pe piață un nou tip de baterie hexagonală ce are ca obiect țintă smartwatch-urile cu display rotund, susținând că prin utilizarea unei astfel de baterii vom putea sta departe de încărcătoare mai mult timp și în plus, va fi valorificat și spațiul neutilizat.
Punctul de vedere al companiei este cât se poate de logic. Dacă analizăm o baterie Motorola spre exemplu, constatăm că există spațiu neutilizat în jurul bateriei dreptunghiulare.

LG nu a precizat ce companii vor putea beneficia de această nouă tehnologie dar din spusele unei surse către Korea Times știm sigur că Apple nu se număra printre ele, Apple și LG Electronics nefiind parteneri în producția bateriei. Apple nu produce smartwatch-uri cu display rotund și nu va introduce un nou model pe piață până cel puțin anul viitor.
Deocamdată nu știm dacă acel plus de 25% va fi atins, dar conceptul rămâne unul interesant și cu atâtea dispozitive de purtat de diferite forme și dimensiuni, bateriile cu forme bizare vor deveni cel mai probabil un standard.

1319601130773024841

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.