Acasă Tablete Noua tabletă cu Android de la Acer e foarte utilă pentru gaming

Noua tabletă cu Android de la Acer e foarte utilă pentru gaming

0

Compania chineză Acer pare că vrea să dărâme mitul cum că gaming-ul mobil înseamnă doar jocuri de calitate cel mult mediocră, fapt pentru care s-a aliat cu faimoasa companie americană Intel pentru a pune bazele tabletei care a fost denumită sugestiv Predator 8.

Noua creație reprezintă prima tabletă care are în dotare sistemul de operare Android și procesorul Atom X7 Cherry Trail. Ea dispune și de un design specific gaming-ului, regăsindu-se asupra sa culori precum roșu, negru și gri, mărginită fiind de unghiuri ascuțite. Are nu mai puțin de 4 difuzoare frontale și un display uriaș, necunoscandu-se momentan date exacte cum ar fi cele ce țin de rezoluție.

Conform unor date oficiale, vor mai apărea în următoarele luni tablete cu procesoare Cherry Trail care să fie instalate și cu una din ultimele versiuni de Windows.

Munca depusă asupra procesoarelor Cherry Trail de către cei de la Intel s-a văzut odată cu prezentarea tabletei Predator 8 în timp ce aceasta din urmă rula un joc de tip racing, elementele ce țin de grafică funcționând perfect.

Procesoarele din a 8-a generație create de cei de la Intel sunt recunoscute pentru redarea foarte bună de material 3D și video, existând un risc foarte redus ca utilizatorul să întâmpine întreruperi ale unui joc în timp ce acesta este în desfășurare.

Nu se cunoaște momentan vreo dată anume de lansare a tabletei Predator 8 și nici alte specificații ale sale în afară de cele menționate, dar ne putem aștepta ca aceasta să iasă pe piață peste doar 2-3 luni și ne vom putea convinge cu exactitate atunci de ce anume este ea capabilă.

Excluzând procesoarele, Intel mai obișnuiește să producă și plăci de bază, plăci de rețea, memorii flash și altele. Numai în cel de-al treilea sfert al anului 2014 compania americană a vândut peste 100 de milioane de procesoare pentru desktop-uri, laptopuri, smartphone-uri și diferite servere, înregistrând câștiguri record de 14, 6 miliarde de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=vy2T4d9rfsE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.