Acasă Console si Jocuri Ultimul patch pentru GTA V îi dezamăgește pe fani

Ultimul patch pentru GTA V îi dezamăgește pe fani

0

Cum ideea centrală din seria de jocuri video Grand Theft Auto a reprezentat mai mereu posibilitatea ca protagonistul să aibă la dispoziție orașe întregi în care poate sfida legi și reguli de bază de integrare în societate, așteptările fanilor vizavi de edițiile noi au fost mereu pretențioase.

Deși au trecut aproape 2 ani de la prima lansare a ultimului joc din seria GTA, intitulat GTA V, acesta rămâne unul din cele mai jucate creații virtuale din toate timpurile, ocupând nu mai puțin de 7 poziții în Cartea Recordurilor pentru depășirea anumitor praguri, după cum am descris într-un mod mai amplu într-un articol anterior, aici. Notorietatea de care a avut parte rapid jocul GTA V l-a propulsat practic pe acesta și către PC-uri, iar începând cu luna aprilie a acestui an creația celor de la Rockstar North poate fi admirată pe deplin și de către posesorii de calculatoare.

Ce ne facem însă când performanța grafică a jocului este mult sub așteptări, deși îl jucăm pe un PC bogat în specificații? Cu așa ceva s-au confruntat mulți fani GTA V când au decis să instaleze ultimul patch aferent, versiunea 1.28, distribuit de însăși compania Rockstar Games. Dacă versiunea inițială a ultimului joc din seria GTA pentru PC a reprezentat un mare motiv de bucurie pentru foarte mulți gameri, mai ales prin faptul că grafica sfida așteptările într-un mod cât se poate de plăcut, fanii s-au arătat dezamăgiți de ultimul patch, aceștia exprimându-și nemulțumirile pe Comunitatea Steam și pe site-ul de știri Reddit. Ei au raportat că prin instalarea patch-ului, jocului i se reduce rata de cadre și apar mici sacadări. Cum nu se cunoaște vreo cauză pentru aceste probleme, s-a speculat de către fani că ele apar drept urmare a implementării funcțiilor anti-modare și anti-trișare de către cei de la Rockstar Games.

Poate că cea mai utilizată metodă de a scăpa de problemele privind performanța grafică al jocului GTA V este aceea de a instala patch-urile oficiale doar până la versiunea 1.27, însă o astfel de măsură luată înseamnă că utilizatorul nu va mai putea accesa funcțiile jocului ce țin de conectarea la Internet. Varianta cea mai bună e ca jucătorii de GTA V să aștepte ca Rockstar Games să rezolve problemele cauzate de versiunea 1.28, după cum oficialii companiei au promis că vor face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.