A apărut primul trailer pentru „The Hunger Games: Mockingjay Part 2”

0
624

Avem la dispoziție prima mostră din noul film The Hunger Games care va apărea la sfârșitul lunii noiembrie, un trailer de 107 secunde:

Intitulat mai exact The Hunger Games: Mockingjay Part 2, acesta va fi regizat de către Francis Lawrence, același om care s-a aflat și la baza precedentelor două filme din serie, cele numite Catching Fire și Mockingjay Part 1, din 2013 respectiv 2014. Seria The Hunger Games și-a cunoscut debutul în anul 2012 și a căpătat o notorietate enormă, atingând suma de 2, 307 miliarde de dolari în box office. Numele și întreaga desfășurare a acțiunii au fost puternic inspirate din romanele denumite tot The Hunger Games, scrise de autoarea americană Suzanne Collins.

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 continuă aventurile frumoasei Katniss Everdeen, a cărei rol va fi interpretat de Jennifer Lawrence, aceasta aflându-se în lupta pentru oprirea tiraniei președintelui Snow din Panem, o națiune ce a căzut pradă unui deznodământ cu accente apocaliptice. Katniss va fi din nou personajul cu mari calități de erou, ce se va afla la cârma unei întregi armate a cărui ideal principal va fi lupta pentru libertate.

Filmul este produs de către Nina Jacobson în colaborare cu John Kilik, în timp ce scenariul său este scris de către Danny Strong și Suzanne Collins, aceștia dorind parcă să demonstreze iarăși multora că și femeile pot conduce onorabil armate întregi. Din distribuția producției americane mai fac parte Julianne Moore, Liam Hemsworth, Elizabeth Banks, Josh Hutcherson, Natalie Dormer, Woody Harrelson, Willow Shields, Sam Claflin, Toby Jones, Evan Ross, Jena Malone, Jeffrey Wright și alții.

Beneficiind de un buget de 125 milioane de dolari, noul film din seria The Hunger Games va ajunge în cinematografe începând cu data de 20 noiembrie 2015, fiind distribuit de către Lionsgate, adică cel mai mare și mai de succes studio de film din America de Nord, care a mai distribuit nume sonore precum seria SAW, The Expendables sau The Twilight Saga.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.