Allview a lansat cel mai nou telefon inteligent – Soul X8 PRO

0
44

Brandul nr.1 de electrocasnice si device-uri inteligente din Romania a lansat pe piata noul produs al companiei, si anume smartphone-ul inteligent Allview Soul X8 PRO. Acest telefon are parte de un sistem AI Penta Camera, a fost lansat sub conceptul Touchless, ceea ce duce la utilizarea acestuia fara ca macar sa aiba parte de atingeri, ci numai prin intermediul castilor wireless Soul AV1 si AVI si cu ajutorul singurului sitem de operare in limba romana – AVI.

De asemenea Soul X8 PRO integreaza procesorul MediaTek Helio G90T (fiind destinat sa sustina o incredibila experienta de gaming), memorie RAM de 6 GB, memorie interna de 128 GB, iar display-ul este de 6,67 inch, avand parte de tehnologi LTPS , oferind astfel un consum redus de energie si conexiune prin tehnologia NFC.

Caracteristici generale ale sistemului AI Penta Camera

Principalul aspect pe care va trebuie sa-l luam in considerare cu privire la acest sistem este faptul ca poate realiza fotografii detaliate si clare prin intermediul celor 5 camere si bazate pe inteligenta artificiala. Camera principala are parte de 64 MP, iar metoda de baza este Pixel Binning, ceea ce inseamna ca acesta grupeaza cate 4 pixeli intr-unul singur pentru a oferi o calitate asuperioara fotografiilor chiar daca lumina ambientala este destul de slaba si de asemenea include si modul HDR.

Sistemul optic al acestei camere este format din 6 lentile si ofera control precis asupra fotografiilor pentru a da acel aspect clar si detaliat al fotografiilor indiferent daca este zi sau noapte. Senzorul include tehnologii avansate precum: Quad Bayer color filter, care aplica metoda mai sus amintita – Pixel Binning, si de asemenea trebuie sa amintim de Back illuminated and stacked CMOS image sensor si Phase Detection Auto Focus – acestea asigura focalizarea rapida si precisa, astfel incat sa poti surprinde orice detaliu.

Wide camera detine un senzor de 8 MP si deschidere f/1.8. Micro camera este perfecta pentru fotografierea acelor cadre de la o distanta de 4 cm, iar Bokeh Effect camera este menita sa mentina subiectul principal in prim-plan. Cat despre Mono camera, aceasta reda emotiile in alb-negru si aminteste de vremurile frumoase din trecut. Despre filmare putem spune ca acest nou smartphone poate sustine o filmare la rezolutie de 4K si avand o frecventa de 30FPS.

Selfie-uri de inalta calitate de 32 MP – camera frontala evidentiaza fiecare portret in parte, iar functia Selfie Panorama ofera un unghi generos de 76,4 grade.

Casti wireless Soul AV1 si AVI – o experienta touchless – castile avand integrate primul asistent vocal inteligent in limba romana, acesta fiind dezvoltat de catre compania Allview, puteti controla telefonul mult mai simplu si mult mai rapid, fara ca macar sa il atingeti sau sa il accesati.

De asemenea AVI va poate citi notificarile in casca, poate prelua comanda de apelare, pornirea sistemului de navigatie, poate completa lista de cumparaturi, seta alarma si bineinteles poate face multe alte lucruri.

Procesor MediaTek Helio G90T – este un procesor puternic ce asigura performanta de optimizare. Pe langa acesta se mai adauga si HyperEngine Game Technology mobile, oferind astfel o utilizare rapida, timp de raspuns mai scurt si bineinteles continut grafic de exceptie si latenta redusa. De asemenea spatiul de stocare poate beneficia de suport, mai exact de un card microSD de pana la 256 GB.

Design elegant – carcasa telefonului inteligent este realizata din materiale premium (sticla si metal), integrand intr-un mod armonios sistemul de camere si avand parte de margini fine si subtiri. In cazul Fingerprint-ului acesta este pozitionat in partea laterala si asigura acces rapid la continutul device-ului.

Display-ul FullHD+ Infinity-O – dispune de un ecran FullView, prevazut cu Gorilla Glass si tehnologia LTPS. Diagonala este de 6,67 inch si suporta o rezolutie FHD+ de 1080x2340px, permitand redarea clara a imaginilor.

Pentru cei interesati de achizitionarea unui astfel de smartphone puteti intra pe www.allview.ro/soulx8pro, si se poate achizitiona atat individual cat si sub forma de pachet: smartphone-ul Soul X8 PRO si castile wireless AV1.

Totodata pentru a beneficia de produse la preturi reduse va puteti inscrie in campania “Aduna-ti prietenii si castigati impreuna!” – aceasta se desfasoara pe www.allviewsiprietenii.ro, unde veti putea gasi mai multe detalii si indicatii cu ceea ce trebuie sa faceti pentru a va putea bucura de surprizele oferite in cadrul campaniei.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.