Android 5.1.1 va îmbunătății camera telefoanelor Galaxy S6 și S6 Edge

0
1017

Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt două smartphone-uri care au primit o grămadă de recenzii pozitive încă de la lansare. Acest lucru se datorează în mare parte software-ului simplificat și performanței generale foarte bune, însă una dintre cele mai apreciate funcții ale device-ului rămâne camera.

Fără doar și poate Galaxy S6 dispune de una dintre cele mai bune camere găsite la un smartphone în prezent, LG G4 fiind singurul flagship care ar putea concura în momentul de față la acest capitol cu S6. Se pare că Samsung nu stă pe loc când vine vorba de îmbunătățirea constantă a calității fotografiilor, drept urmare, noul update Android 5.1.1 va integra o serie nouă de funcții menite să perfecționeze camera device-ului.

Clienții T-Mobile au primit deja update-ul pentru telefoanele lor Galaxy S6, însă deocamdată nu au apărut schimbări la cameră. Trebuie mentionant totuși că, din moment ce update-ul pare să fie oprit acum, este foarte posibil să fi fost doar un test neterminat care a fost lansat accidental prea devreme.

Dacă va întrebați ce fel de modificări va aduce Android 5.1.1 camerei, sursa care a leak-uit aceste informații nu a dat prea multe detalii din păcate. Se speculează totuși că Samsung va adauga suport pentru camera Google API în Lollipop, acest lucru va face posibilă filmarea în format RAW și, pe lângă altele, va mai integra de asemenea funcția shutter speed control.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.