Android TV deţine peste 600 de aplicaţii noi în Play Store

0
557

Săptămâna precedentă, Google a făcut o promisiune pe care a respectat-o cu mândrie şi care a oferit o perspectivă promiţătoare viitorului său. A adus o schimbare majoră aplicaţiei Android TV deoarece în momentul actual ea cuprinde o lista de peste 600 de aplicaţii.

Deşi, Google afirmă că există peste 600 de aplicaţii noi în Google Play Store pentru Android TV, în realitate multe dintre acestea nu sunt recente. Ele nu au fost afişate în vitrina virtuală principală, prin urmare erau dificil de găsit, folosirea sistemului de căutare fiind indispensabilă.

Cea mai recentă actualizare a Magazin Play permite utilizatorilor să navigheze pe întreaga platformă fără o căutare precisă. Google a actualizat Play Store pentru a expune noile sale aplicaţii ce includ jocuri, ştiri, sport şi altele, dar mai ales ca utilizatorii să renunţe la a naviga prin intermediul sistemului de căutare. În partea de jos a ecranului există o diversitate de categorii de aplicaţii sau meniuri ale jocurilor, ceea ce conferă aplicaţiei elasticitate şi productivitate.

Actualizarea este disponibilă pentru toţi utilizatorii Nexus player, Nvidia Shield Android TV, TV Forge, și pentru servicii de televiziună inteligentă care rulează Android TV. Următoarea versiune Android TV oferă utilizatorilor posibilitatea de a programa conţinutul emisiunilor TED şi The Huffington alături de reţele de transmisie ca ABC şi NBC.Android TV are în prezent un aspect mult mai ordonat, dar totodată puţin nelalocul lui deoarece jocurile şi categoriile de aplicaţii sunt intercalate în loc să fie separate.

Importanţa noilor schimbări se intensifică în cadrul bătăliei pentru supremaţie dintre aplicaţiile similare. Concurenţa este acerbă, iar Google va trebui să depună mai mult efort pentru a face Android TV o platformă viabilă. Roku are în momentul actual peste 2.000 de aplicaţii proprii, iar Amazon Fire TV a câştigat în această săptămână 600 de canale noi. Între timp, Apple, care va lichida o serie de aplicaţii Apple TV săptămâna ce urmează, relatează planurile stabilite în cursul acestui an pentru propriul serviciu de televiziune.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.