Anunțul de ultimă oră făcut de Apple! Se va lansa în curând!

0
1455

Apple este una dintre cele mai mari companii de IT din lume, se bate și se confruntă zilnic cu cele mai recente tehnologii apărute pe piață. Aceștia au știut să țină de fiecare dată pasul și să facă ceva unicat și de calitate. Cu toate că Apple este la fel de bine văzut precum Microsoft, se pare că le lipsesc câteva dintre tehnologii. Cu siguranță cu toții știm telefoanele și tabletele celor de la Apple, cu performanțele lor fabuloase și calitatea oferită, dar niciodată nu ne-am gândit câtă muncă este în spatele lor, făcând o referire și la prețul ceva mai „piperat” pe care îl au la produsele lor.
Cei de la Apple continuă să lanseze în sfârșit ceea ce așteptăm cu toții, Apple Watch. După mai bine de câteva luni de când a fost anunțat se pare că tot mai mulți utilizatori au fost interesați să îl cumpere. Chiar dacă până acum cei de la Apple nu au vrut să îl pună spre vânzare, au încercat mai degrabă să îl dezvolte așa cum își dorește utilizatorul. Conform spuselor celor de la Apple se pare că viitorul ceas se va lansa în luna aprilie a acestui an. „€œVa fi gata de livrare în aprilie”. €œ”Suntem în grafic, totul merge conform planului” a declarat Tim Cook la conferința în care s-au prezentat rezultatele oficiale financiare ale companiei în utilmul trimestru.

Tim Cook a rămas plăcut impresionat de numărul celor care dezvoltă aplicații pentru ceasul inteligent Apple Watch. Se pare că viitorul ceas de la Apple va fi într-adevăr ceva unicat, va oferi calitate și performanță în același timp, conform celor spuse de acesta. „€œAșteptările mele cu privire la Apple Watch sunt foarte mari. Îl folosesc zilnic, aproape că nu mai pot fără el”.

Analiștii anunță că viitorul ceas de la Apple se va vinde într-o cantitate de cel puțin 2,8 milioane de unități. Detaliile cu privire la performanțele și prețul de pornire pe care îl va avea Apple Watch se cunosc, dar din păcate mulți se tem de faptul că viitorul ceas s-ar putea descărca foarte repede. Conform ultimului preț afișat de către cei de la Apple se pare că acesta va costa în jur de 349 de dolari.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.