Apple se pregateşte de lansarea Apple Watch

0
738

După cum bine ştiţi cei de la Apple se pregătesc să lanseze primul lor smartwatch. Apple s-a gândit mai bine şi în sfârşit vrea să iasă pe piaţă cu noul ceas inteligent, prima lor generaţie de astfel de device-uri. Dacă până acum v-aţi obişnuit că cei de la Apple să fie primii la toate se pare că de dată aceasta au aşteptat ca tehnologia să mai evolueze şi să poată să scoată unul dintre cele mai bune ceasuri din lume pe piaţă.

Cei de la Apple vor fi prezenţi peste câteva zile pe scenă prezentadu-şi noul smartwatch. Din păcate la momentul de faţă nu se ştiu informaţii cu privire la costul sau design-ul pe care îl vor adopta pentru un asemenea device dar ne aşteptăm să fie unul decent întrucât utilizatorii au şi alte oportunităţi, celelalte companii având ceasuri la momentul actual extrem de bune. Cei de la Apple vor trebui să vină cu un produs revoluţionar, cu funcţii nemaivăzute până acum pe un asemenea device, astfel întregul lor proces de marketing să aibă un real succes.

Vom vedea ceea ce vor hotărâ inginerii Apple cu privire la noul lor ceas inteligent, vom afla în sfârşit cât de bun va fi în comparaţie cu ceea ce există la momentul de faţă pe piaţă.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.