Assassin’s Creed: Syndicate a fost anunţat oficial

0
477

Iată după mai bine de câteva luni în care cei de la Ubisoft nu au scos nici-un cuvânt cu privire la o continuare a seriei Assassin’s Creed, de data aceasta au făcut un anunţ oficial. Dezvoltatorii Ubisoft, au lansat recent pe internet câteva imagini din viitorul lor joc video, din viitoarea lor serie de Assassin’s Creed.

Conform noilor trailere recent lansate, jocul pare fie extrem de schimbat, atât din punct de vedere grafic cât şi a gameplay-ului, venind cu noi elemente ce ar putea stârnească controverse printre fanii seriei. Precum şi în celelalte ediţii, cu siguranţă v-aţi fi aşteptat vedeţi doar un simplu personaj masculin, însă de data aceasta totul devine mai diferit, fiind vorba de două personaje, printre care şi o femeie, Jacob şi Evie Frye. Da, întradevăr, de data aceasta dezvoltatorii au ales integreze şi o femeie ca personaj principal, o exclusivitate dacă stăm şi analizăm celelalte ediţii ale jocului.

Assassin’s Creed: Syndicate va fi lansat exclusiv pentru platformele next-gen, mai exact Xbox One şi PlayStation 4 cât şi PC, însă, fără un modul de multiplayer. Conform informaţiilor primite, aceştia au ales  nu îi adauge o componentă multiplayer întocmai pentru a se întoarce la origini, acolo unde jocul a pornit doar în single player, doar cu o poveste şi cu un modul de gameplay.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.