ASUS ROG G501 – cel mai nou laptop excelent pentru jocuri

0
892

Dispunând de dotări foarte bune, noul laptop G501 anunţat de compania taiwaneză ASUS reprezintă un sistem portabil ideal pentru jocuri.

Dispozitivul este destul de subţire având grosimea de 2, 05 cm şi destul de uşor, cu greutatea puţin peste 2 kg. Este unul dintre puţinele laptopuri dotate cu placă video de ultimul răgnet, mai exact NVIDIA GTX 960M cu 4GB GDDR5 dedicaţi, care s-a anunţat ca fiind destinată în primul rând pentru gaming încă de la lansarea sa din urmă cu câteva zile.

Denumirea completă a noii creaţii a celor de la ASUS este ASUS Republic of Gamers G501, una sugestivă ca să fie clar pentru oricine pentru ce anume este destinat în primul rând laptopul.

Pentru realizarea design-ului lui G501 s-a folosit o compinaţie de aluminiu cu accente roşii în punctele-cheie. Pe marginea laptopului se găsesc 3 porturi USB şi un Intel Thunderbolt, iar panoul său standard are o diagonală de 15,6 inci cu o rezoluţie nativă 4K/Ultra HD.

ASUS G501 este lansat în magazine cu Windows 8.1 preinstalat, dispune de o memorie RAM de 4 GB şi o memorie internă de 512 GB, iar placa sa video îl face mai mult decât ideal pentru cele mai noi şi mai bune jocuri lansate, putându-se rula excelent pe el creaţii precum GTA V, FIFA 15 sau Assassin’s Creed. De asemenea laptopul mai este dotat cu un sistem de răcire format din două ventilatoare puternice ce poartă numele de ASUS Hyper Cool Technology, ceea ce facilitează funcţionarea sa şi mai mult.

ASUS Republic of Gamers G501 este disponibil pe piaţă începând cu luna aprilie a acestui an, la preţul de început de 2000 de dolari. Deşi deocamdată nu este disponibil în Romania, el poate fi comandat cel mai simplu online dacă doriţi să-l achiziţionaţi. Odată cu această lansare, faimoasa companie din Taiwan a anunţat ediţii actualizate ale unora dintre notebook-urile sale ceva mai vechi. De pildă, modelul de 17 inci G751 este redenumit în G751JL, context în care placa video GTX 980M/970M este înlocuită cu modelul mai nou GTX 965M.  Această actualizare se manifestă printr-un preţ de achiziţie de 1400 de dolari.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.