Au apărut primele specificații pentru noul Nexus creat de Huawei

0
1008

Cum smartphone-urile devin tot mai puternice și utile, liderii mondiali în producția unor asemenea gadget-uri se întrec în realizări, iar în acest an 2015 lupta decisivă pare să se dea între SUA și câteva companii din Asia. Dacă cei de la Apple au parte de vânzări de telefoane inteligente care să le satisfacă pe deplin așteptările din prezent, țări asiatice precum Coreea de Sud, China și Japonia au și ele reprezentanți de seamă capabili de realizări ce pot uimi pe oricine.

Cum coreenii de la LG plănuiesc lansarea în acest an al telefonului Nexus 5, care din informațiile obținute până acum va fi mai puternic decât Galaxy S6 al celor de la Samsung, compania chineză Huawei se pregătește de lansarea unui alt telefon Nexus, dar informațiile pe care le avem momentan în privința acestuia sunt mai degrabă la nivel de zvonuri decât date oficiale.

Evan Blass, un om renumit pentru faptul că a divulgat în premieră date adevărate despre creații precum HTC M8 Prime, Nokia Lumia 820 și 920, LG G2 și altele, a publicat recent pe contul său de Twitter ceea ce el susține că sunt specificații ale noului smartphone Nexus al celor de la Huawei. Dispozitivul va fi un phablet cu înveliș metalic și cu un display QHD de 1440 x 2560 pixeli și 5, 7 inci, adică ceva mai slab comparativ cu display-ul pe care-l are Nexus 6 ce a fost lansat anul trecut, de 5, 96 inci și rezoluție identică.

Noul Nexus va avea ultima variantă al sistemului de operare dezvoltat de Google, adică Android M, procesorul încorporat va fi un SnapDragon 820 și cum parolele reprezintă pentru 2015 o metodă banală de securizare, viitorul smartphone creat de Huawei va avea parte și de funcția de scanare a amprentelor.

Evan Blass nu a specificat nimic legat de prețul pentru noul telefon Nexus, iar cât despre lansarea oficială al produsului, nu vom mai avea mult de așteptat, întrucât aceasta se va petrece undeva în ultimele 3 luni ale anului curent.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.