Au fost aleşi câştigătorii concursului de design al companiei Apple de anul acesta

0
516

Premiul Apple Design Award (ADA) este un cub de aluminiu cu un logo luminat şi fără cusături. El este disponibil doar la conferinţa anuală WWDC a companiei Apple.

Premiul este incredibil de râvnit şi poate însemna o cantitate enormă de atenţie pentru un dezvoltator independent sau o validare uriaşă a strategiei de marketing unei imense companie de telefonie mobilă.

Compania Apple evaluează aplicaţiile creeate de studenţi  din punct de vedere al funcţionalităţii, designului şi a farmecului, iar în fiecare an le premiază. Anul trecut, marele câştigător a fost Yahoo. În acest an Apple a pregătit surprize uriaşe pentru tinerii dezvoltatori independenţi, precum şi premii pentru două echipe formate din câte doi studenţi.

Pentru prima dată, pe lângă câştigătorii principali, Apple a premiat două echipe formate din câte doi membrii. Acestea au fost alese dintre studenţii cu burse oferite de companie pentru a participa la WWDC, un program extins la 350 de studenţi în acest an.

Iată câteva dintre aplicaţiile câştigătoare:

Elementary Minute – o aplicaţie de tip chestionar care ajută studenţii să studieze, creeată de Klemens Strasser din Austria pentru Apple Watch.

Jump-O – aplicaţie creeată de Bytebrushers (studenţi din Brazilia).

Robinhood – aplicaţia care îţi permite să cumperi şi să vinzi stocuri repede, gratuit.

Fantastical 2 – aplicaţia calendar creeată de Flexibits.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.