Beelink X2 îţi transformă televizorul 4K într-un adevărat sistem multimedia

0
824

Pe piaţă la momentul de faţă sunt o grămadă de device-uri dedicate în special celor ce nu au un televizor cu tehnologie smart, dar îşi doresc totodată să poată viziona de pe internet filme sau să se joace cu aplicaţiile din magazinul Google Play. Majoritatea dispozitivelor de acest gen nu sunt capabile de rezoluţii foarte mărite, întocmai de aceea astăzi dorim să vă prezentăm un model care poate să atingă standardul de calitate 4K.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

Beelink X2 poate deveni o piesă importantă pentru sufrageria ta, având posibilitatea de aţi transforma televizorul într-un adevărat mediu de lucru, un mediu unde să te poţi juca, să te conectezi pe internet şi să comunici cu alte persoane direct de pe canapea. Modulul de navigare Beelink aduce în primă fază o importantă caracteristică şi anume disponibilitatea de a avea imagini în format 4K. După cum probabil ştiţi imaginile 4K necesită un televizor special dar şi o putere de calcul care să poată să randeze şi să afişeze filmarea fără sacadări sau întreruperi. Modulul inteligent despre care am vorbit până acum pe lângă performanţă aduce în plus şi o serie largă de posibilităţi, printre care conectivitate USB, HDMI, LAN, Wireless şi portul special pentru carduri microSD.

Publicată de TouchNews.ro pe Miercuri, 25 noiembrie 2015

Dacă tot am adus în discuţie partea de performanţă, vă vom prezenta pe scurt componentele hardware ce alcătuiesc acest ansamblu. În primul rând dispozitivul beneficiază de un procesor Quad Core Cortex A7 H3, 1GB de memorie RAM, 8GB spaţiu de stocare şi un nucleu grafic Mali400MP2. De asemenea terminalul dispune de sistemul de operare Android 4.4 optimizat astfel încât să suporte imagini de până la 4K. În cazul în care doriţi să vă transformaţi televizorul într-un adevărat SmartTV, Beelink X2 este alegerea perfectă, venind în pachet cu toate accesoriile şi elementele necesare funcționării.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi găsit în oferta celor de la GearBest cu un discount de 27% la preţul de $32,44. Totodată vă recomandăm să aruncaţi o privire în lista de BlackFriday a magazinului, pentru a fi la curent cu toate ofertele şi promoţiile mai avantajoase.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.