#CES2016: Samsung scoate în prim plan trei produse cu tehnologii de ultimă generaţie

0
511

În cadrul celei mai mari convenţii de internet şi tehnologie, respectiv #CES2016, Samsung vine să prezinte trei dintre cele mai importante proiecte dezvoltate de C-Lab, o „companie” ramură a Samsung ce se ocupă de dezvoltarea produselor cu tehnologii de ultimă generaţie.

curea

Samsung scoate la iveală trei dintre cele mai importante proiecte dezvoltate în parteneriat cu unul dintre programele lor de inovaţie, C-Lab. În primul rând, compania se va prezenta cu o curea inteligenţă care, conform specificaţiilor ar fi capabilă să ajute purtătorul să îşi îmbunătăţească silueta, având la bază o memorie de stocare şi o serie de senzori ce vor ajuta ulterior la monitorizarea întregii activităţi zilnice. De asemenea, cureaua dispune de un controller manual conectat la ochelarii cu Realitate Virtuală ajutandul pe posesor să primească în timp real şi să trimită informaţii către curea cu privire la anumite setări. Proiectul poartă denumirea de Welt şi arată precum orice altă curea normală, însă cu ceva mici îmbunătăţiri la interior, unde se ascund senzorii şi întreaga inteligenţă pe baza căreia se va monitoriza sanătatea. Cureaua este capabilă să înregistreze o serie largă de informaţii despre dimensiunea taliei purtătorului, obiceiurile alimentare, numărul de paşi dar şi timpul pe care îl petrece aşezat, astfel încât la finalul zilei să facă o analiză a tuturor factorilor prezentați anterior pentru a afişa un rezultat cu privire la starea de sănătate a acestuia. Toate informaţiile sunt stocate, prelucrate şi ordonate pentru a fi transmise ulterior către o aplicaţie pentru device-urile mobile.


vr

Rink, reprezintă un alt proiect Samsung, ce se ocupă cu controlul manual asupra terminalelor mobile cu posibilitatea integrării realităţii virtuale. Datorită acestui sistem, oamenii vor avea posibilitatea de a interacţiona într-un mod mult mai uşor cu jocurile, sistemele de tip multimedia şi multe altelele.

ceas

TipTalk, ultimul produs ce urmează a fi prezentat în cadrul #CES2016, reprezintă un terminal inteligent prin intermedul căreia oamenii vor putea asculta muzica din deviceurile mobile, fără să mai intervină folosirea unei perechi de caști. Noul produs a celor de la Samsung, este cu mult mai simplist şi îţi permite ascultarea tuturor informaţiilor audio din telefon sau tabletă, doar prin simpla atingere a urechii cu degetul. De asemenea, acesta va aduce şi un beneficiu major în rândul apelurilor, venind cu o tehnologie ce promite să îmbunătăţească calitatea audio indiferent de situaţie şi de locul în care s-ar afla.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.