Clasicele jocuri MS-DOS care ne-au încântat în trecut se pot juca acum pe Twitter

0
551

Este de notorietate faptul că arhiva Internetului reprezintă o controversată comoară pentru toți fanii jocurilor MS-DOS, cei care au rămas credincioși vechilor jocuri de acest gen. Nu cu mult timp în urmă, această bibliotecă virtuală non-profit a mai adăugat încă aproape 2,400 de titluri în catalogul său, singurul dezavantaj dacă-l putem numi astfel, fiind faptul că cei interesați ar fi trebuit să joace aceste jocuri numai pe paginile lor dedicate.

Din fericire pentru pasionații clasicelor jocuri MS-DOS, acum nu mai este cazul deoarece recent a fost descoperită o nouă modalitate de a juca aceste jocuri online. Nu trebuie decât să lipești URL-ul unui site de jocuri într-un tweet de pe platforma Twitter și vei putea juca nestingherit jocul respectiv chiar în cadrul tweet-ului. Acest joc încorporat într-un tweet, încorporat la rândul său într-o poveste pare a fi un fel de scenariu din filmul ”Inception” dar pentru jocuri și nu pentru vise.

Pentru cei care-și pot aminti jocurile favorite din trecut, acest lot original cuprinde aproape 2,400 de jocuri, printre favoritele incluse numărându-se titluri precum Out Run, Street Fighter II, Metal Gear, Dig Dug sau The Oregon Trail. Dacă n-ai mai jucat aceste jocuri de mult timp sau dacă nu le-ai jucat niciodată, vei pierde ceva timp până să-ți reglezi abilitățile necesare rulării optime a acestora.

Intreaga magie încorporată într-un simplu tweet pare a fi posibilă mulțumită platformei Twitter’s Cards care era folosită până acum în special pentru a aduce muzică pe Twitter, exact ca în cazul parteneriatului creat în octombrie anul trecut între Twitter și SoundCloud. Mult mai recent, Rhapsody a devenit primul serviciu de streaming care a oferit cu generozitate întregul său catalog cu muzică platformei de microblogging. Noile strategii ale dezvoltatorilor rețelei sociale Twitter par a fi benefice pentru expansiunea acesteia și în afara Statelor Unite unde se apropie destul de bine de celebra platformă Facebook.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.