Cum să deblochezi un iPhone blocat in iCloud

0
1058

Dacă vrei să cumperi un telefon produs de Apple la mâna a doua ai grijă deoarece s-ar putea să obții un iPhone blocat în iCloud, adică un telefon care este aproape inutil.

Tot mai mulți oameni riscă cumpărând telefoane la mâna a doua deoarece acestea pot fi blocate în iCloud. În următoarele rânduri îți voi explica cum se blochează aceste telefoane și care este metoda de deblocare a lor.

Aplicația „Găsire iPhone” include o opțiune numită „Blocare activare”, iar această caracteristică este pornită automat atunci când aplicația „Găsire iPhone” este configurată. Aplicația „Găsire iPhone” a fost introdusă în iOS 7 și este prezentă și în versiunea recentă, iOS 8.

Astfel, blocarea activării face imposibilă comercializarea și folosirea telefonului dacă este pierdut sau furat. Pentru a dezactiva aplicația „Găsire iPhone” și pentru a deconecta dispozitivul de la iCloud sunt necesare id-ul și parola Apple.

Dacă deții un iPhone la mâna a doua și este blocat în iCloud, nu te încrede în ofertele pe care le vezi pe internet pentru a debloca telefonul deoarece, în majoritatea timpului, acestea fac mai mult rău decât bine. Singura modalitate pentru a debloca telefonul este să înlocuiești placa de bază, iar această metodă, de cele mai multe ori, este prea costisitoare pentru a o pune în practică. O placă de bază costă aproximativ 500 de lei și trebuie să te gândești că va trebui să plătești și manopera unui specialist.

Dacă vrei să cumperi un iPhone la mâna a doua și vrei ca el să nu rămână blocat în iCloud trebui să cumperi telefonul chiar de la propretarul lui. Tu trebuie să verifici dacă proprietarul a șters conținutul și configurările telefonului deoarece odată șterse, aplicațiile Găsire iPhone și Blocarea activării sunt și ele dezactivate.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.