Acasă Telefoane Cum să deblochezi un iPhone blocat in iCloud

Cum să deblochezi un iPhone blocat in iCloud

0

Dacă vrei să cumperi un telefon produs de Apple la mâna a doua ai grijă deoarece s-ar putea să obții un iPhone blocat în iCloud, adică un telefon care este aproape inutil.

Tot mai mulți oameni riscă cumpărând telefoane la mâna a doua deoarece acestea pot fi blocate în iCloud. În următoarele rânduri îți voi explica cum se blochează aceste telefoane și care este metoda de deblocare a lor.

Aplicația „Găsire iPhone” include o opțiune numită „Blocare activare”, iar această caracteristică este pornită automat atunci când aplicația „Găsire iPhone” este configurată. Aplicația „Găsire iPhone” a fost introdusă în iOS 7 și este prezentă și în versiunea recentă, iOS 8.

Astfel, blocarea activării face imposibilă comercializarea și folosirea telefonului dacă este pierdut sau furat. Pentru a dezactiva aplicația „Găsire iPhone” și pentru a deconecta dispozitivul de la iCloud sunt necesare id-ul și parola Apple.

Dacă deții un iPhone la mâna a doua și este blocat în iCloud, nu te încrede în ofertele pe care le vezi pe internet pentru a debloca telefonul deoarece, în majoritatea timpului, acestea fac mai mult rău decât bine. Singura modalitate pentru a debloca telefonul este să înlocuiești placa de bază, iar această metodă, de cele mai multe ori, este prea costisitoare pentru a o pune în practică. O placă de bază costă aproximativ 500 de lei și trebuie să te gândești că va trebui să plătești și manopera unui specialist.

Dacă vrei să cumperi un iPhone la mâna a doua și vrei ca el să nu rămână blocat în iCloud trebui să cumperi telefonul chiar de la propretarul lui. Tu trebuie să verifici dacă proprietarul a șters conținutul și configurările telefonului deoarece odată șterse, aplicațiile Găsire iPhone și Blocarea activării sunt și ele dezactivate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here