Cumpara piese auto direct din aplicatia Autodoc

0
1676

In ziua de azi este tot mai usor sa cumperi online indiferent de gama de produse la care doresti sa ai acces iar piesele auto nu fac exceptie existand in momentul de fata foarte multe magazine online care vand astfel de produse iar unele dintre ele si-au facut si aplicatie mobila prin care poti comanda rapid direct de pe telefon produsele de care ai nevoie.

Zilele trecute m-am dus cu masina in service stiind ca trebuiesc inlocuite placutele de frana. Ceea ce nu stiam insa era faptul ca trebuiau schimbate si discurile nu doar placutele. Mi-am aminit ca am instalata aplicatia smartphone de la www.autodoc24.ro si am intrat repede pe ea pentru a imi comanda piesele de care aveam nevoie.

Au venit destul de rapid si am avut si avantajul ca avand aplicatia pe telefon am putut sa beneficiez si de consultanta din partea celor de la service pentru a imi spune exact care sunt discurile potrivite pentru Opel si care sunt cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate/pret. Pentru ca nu doream nici sa le comand pe cele mai scumpe dar nici in cele mai ieftine nu aveam incredere.

Pe scurt mi-am facut treaba si am fost multumit de rapiditatea cu care am primit piesele acasa. Pentru mine e un mod foarte eficient de a imi comanda ce am nevoie fara sa-mi bat capul prea tare cu cautari pe google si siteuri de tot felul la care astepti saptamani intregi dupa ce dai comanda pentru ca ba nu era pe stoc, ba nu stiu ce sa intamplat la curier.

Mai multe informații despre aplicație pot fi găsite aici Autodoc App

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.