Deus Ex: Mankind Divided dezvăluit oficial

0
916

Zvonuri neoficiale au pregătit terenul pentru apariţia jocului Manking Divided. Toată vâlva a fost confirmată de Square Enix într-un număr foarte recent al revistei Game Informer. Se pare că cei de la Deus Ex au pregătit un adevărat urmaş al faimosului Deus Ex : Human Revolution. Într-adevăr nu discutăm despre un MMO forţat şi nicidecum de un spin-off pentru tablete şi telefoane mobile, ci despre un joc realizat pentru PlayStation 4, Xbox One dar şi pentru PC, producătorii încercând în acest context să crească potenţialul acestui hibrid RPG-shooter.

Personajul principal este şi de această dată Adam Jensen exact ca în jocul precedent, Human Revolution. Cele două poveşti nu sunt lipsite de conexiuni,finalul primului fiind punctul de plecare al jocului Manking Divided. Acţiunea este plasată în anul 2029 la doar doi ani distanţă de evenimentele din jocul anterior. Noua divizie a Interpolului, Task Force 29 îl va avea în echipă pe Jensen, ei încercând să combată un tip nou de terorism. Lipsit de încrederea în coechiperii săi,  el va oferi informaţii secrete organizaţiei The Juggernaut Collective.

Pe parcursul desfăşurării naraţiunii, Adam Jensen va întâmpina o mulţime de dificultăţi dar firul întregii poveşti se află în mâinile jucătorului. Finalul acestui joc este acela de face trecerea către evenimentele din primul titlu al seriei Deus EX, lansat acum 15 ani de Eidos şi Ion Storm.

Jensen va avea de străbătut o mulţime de locuri ce adaugă un plus elementelor caracteristice de RPG. Utulek Station din Praga, Republica Cehă, este un exemplu de mahala unde personajul principal va trebui să pătrundă. Jocul se mulează in funcţie de preferinţele jucătorului potrivit Eidos Montreal. Permite celor ce stau in faţa Mankind Divided să-l abordeze ca pe un shooter sau dacă sunt persoane paşnice şi preferă explorarea, evitarea luptelor, stilul stealth este mai mult decât potrivit. Această metodă de abordare este valabilă şi în cazul luptelor cu „marile căpetenii”. Human Revolution a avut un minus la acea categorie, dar prin Manking Divided încearcă să işi spele păcatele.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.