DotA 2 va beneficia de un nou motor de joc

0
549

Defence of the Ancients, abreviat DotA, este unul din cele mai populare arene virtuale pentru derularea în stil multiplayer și online a jocurilor din seria Warcraft. Apariția lui DotA 2 nu putea fi decât o urmare firească, iar drepturile pentru producerea ei au fost câștigate de celebra corporație americană Valve, creatoare de jocuri celebre și de mare succes precum cele din seria Counter-Strike sau Half Life.

Noul DotA poartă denumirea oficială de DotA 2 Reborn și potrivit spuselor oficialilor de la Valve, acesta va avea parte de o interfață complet nouă și de un nou motor de joc. Potrivit multor zvonuri, motorul va fi Source 2, succesorul lui Source care s-a dovedit foarte fidel celor de la Valve, rulând majoritatea jocurilor produse de către firma americană.

Gameplay-ul din Dota 2 va fi neschimbat, dar o schimbare majoră a arenei va fi aceea privind dashboard-ul (taboul de bord), pentru că jucătorii vor putea mult mai rapid să intre într-un joc, să comunice cu adversarii și să se înfrunte cu prietenii. Probabil că cea mai semnificativă îmbunătățire este aceea că utilizatorii care testează jocul pentru prima oară vor avea parte de metode de antrenament și diverse ghiduri de introducere. DotA 2 Reborn va beneficia și de un DotaTV prin care utilizatorii vor putea vedea și analiza multe filmări care relevă modul de a juca al altor persoane.

Cei de la Valve au anunțat prin intermediul unor oficiali că vor face publice noi informații privind DotA 2 Reborn săptămâna viitoare. Nu se cunoaște deocamdată și o dată de lansare, dar știm că varianta beta va fi disponibilă peste maxim două săptămâni. Un site american celebru dedicat jocurilor video anunță că campionatele internaționale anuale de DotA vor putea fi jucate de pe vechea arenă, ele urmând să aibă loc în acest an între 3 și 5 august.

DotA 2 a fost lansat încă din anul 2013 și el poate fi rulat doar pe device-urile care dețin sistemele de operare Microsoft Windows, OS X și Linux.

https://www.youtube.com/watch?v=PtjaEq8KKxE

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.