E oficial: Windows 10 va fi lansat pe 29 iulie

1
607

După o lungă așteptare și multe speculații, se cunoaște în sfârșit data lansării noului sistem de operare de la Windows. Oficialii de la Microsoft au declarat public că Windows 10 va sosi pe piața IT pe 29 iulie.

Informația a fost făcută publică de către vice-președintele executiv de sisteme de operare de la Microsoft, Terry Myerson, ea fiind percepută cu entuziasm de unii dar și cu îngrijorare de alții. Echipa de dezvoltatori de la Microsoft care se ocupă cu crearea lui Windows 10 mai au la dispoziție doar două luni pentru a pune la punct noul sistem de operare. Și spun „doar” pentru că e bine-cunoscută cantitatea de bug-uri prezentă pe preview-ul pentru Windows 10 și conform celor susținute de oficialii de la Microsoft, noul sistem de operare va include destule caracteristici noi în comparație cu preview-ul.

Ceea ce-i scutește de anumite bătăi de cap pe dezvoltatorii Microsoft e faptul că Windows 10 va avea multe aplicații universale, ceea ce înseamnă că acestea pot primi update-urile necesare prin Windows Store după ce sistemul de operare a fost lansat. Cu alte cuvinte, nici după lansarea lui Windows 10 acesta nu va fi în forma sa desăvârșită.

Informația privind lansarea lui Windows 10 pentru data de 29 iulie 2015 este în concordanță cu cele declarate de șeful executiv de la AMD, Lisa Su, care a anunțat în urmă cu ceva timp că noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft va fi lansat în a doua jumătate a lunii iulie.

DigiPedia

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.