EA Sports a anunțat cerințele de sistem pentru FIFA 16

0
863

Știm de ceva vreme trailer-ul, data lansării, echipele și alte informații interesante despre FIFA 16, dar cred că cel mai important e să știm dacă dispunem de un PC capabil să ruleze jocul.

Cei de la EA Sports doresc să clarifice situația pentru toți iubitorii sportului-rege care vor să joace pe PC noua ediție din seria FIFA, fapt pentru care compania canadiană a anunțat cerințele de sistem minime și pe cele recomandate.

Cerințe minime:

Sistem de operare: Windows 7/8/8.1 -64-bit
CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
RAM: 4GB
Spațiu necesar pe Hard: 15.0 GB
Placă video: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
DirectX: 11.0

Cerințe recomandate:

Sistem de operare: Windows 8/8.1/10 -64-bit
CPU: Intel i5-2550K @ 3.4Ghz
RAM: 8GB
Spațiu necesar pe Hard: 15.0 GB
Placa video: ATI Radeon HD 6870, NVIDIA GTX 460
DirectX: 11.0

Remarc faptul că cei care vor să admire driblingurile lui Ronaldo, Messi sau Gotze la nivel optim privind grafica, trebuie să dețină măcar versiunea 8 pentru Windows, una care le displace multora. FIFA 16 reprezintă încă o dovadă că versiunile vechi de Windows nu vor mai fi compatibile pe parcurs cu multe din programele și jocurile noi.
Făcând o comparație între cerințele de sistem pentru FIFA 16 și cele pentru FIFA 15, ele sunt aproape identice, dar asta nu înseamnă nici pe departe că ediția ce va ieși în acest an conține puține noutăți. Cum am mai scris și în articole anterioare, FIFA 16 va conține noi campionate din America Latină, echipe naționale de fotbal feminin și bineînțeles, echipe actualizate cu numele fotbaliștilor din realitate.

După mai aveați vreun soi de dubii, afișul oficial al jocului îl are înfățișat tot pe Leo Messi, care deși traversează o perioadă mai puțin bună la echipa sa de club, rămâne un fotbalist legendar care până la vârsta sa de 28 de ani a strâns un palmares pentru care poate fi invidiat de absolut oricine: 4 titluri UEFA Champions League, două Supercupe ale Europei, două Cupe Mondiale la nivel de club, o Cupă Mondială U20 și 7 titluri de campion al Spaniei.

Varianta pentru PC al jocului FIFA 16 va fi lansată pe 22 septembrie, odată cu cele pentru Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Android și iOS.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.