Eachine H8 Mini, dronă de antrenament capabilă să încapă cu uşurinţă până şi în buzunar

2
928

Cu siguranţă aţi văzut la televizor sau pe internet cum de cele mai mult ori oamenii folosesc dronele pe post de ajutor în captarea unora dintre cele mai interesante aspecte ale naturii. De fiecare dată dronele sunt utilizate datorită capacităţilor lor de a se ridica de la sol şi de a surprinde în imagini unele dintre cele mai greu accesibile locuri. Pentru a putea controla un astfel de dispozitiv aveţi nevoie de câteva ore bune de antrenament. Puteţi alege între achiziţionarea unui device complet, de mari dimensiuni ce are deja ataşată o cameră, sau pur şi simplu o mini dronă, capabilă să încapă în palmă, fără cameră, dar cu costuri mai mici de producţie, ce v-ar putea ajuta să experimentaţi şi să deveniţi mai bun pentru momentul în care va achiziţionaţi ceva complex şi de calitate.

SKU232164.020

 

Recomandarea noastră pentru a utiliza pentru prima dată o drona este Eachine H8 Mini, întrucât are un preţ care să te facă să nu regreţi atunci când dai cu ea de pământ(fiind începător) şi să te ajute pe viitor să înveţi să pilotezi o dronă ceva mai mare. Orice device are un modul de învăţare, chiar dacă pui pentru prima dată mâna pe un telefon, tot trebuie să înveţi funcţiile şi sa înţelegi capactile sale pentru al întrebuinţa aşa cum trebuie, acelaşi principiu aplicându-se şi la drone. Micul dispozitiv rulează la o frecvenţă de 2.4G, este calibrat datorită celor 6 axe giroscopice şi poate rezista în timpul utilizării aproximativ 5-7 minute.

Mai multe informaţii şi specificaţii puteţi găsi pe site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de la BangGood.com la preţul de $13.99.

DigiPedia

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.