Elevii construiesc Sala Polivalentă, iar liceenii şi studenţii concurează în competiţii de sport electronic

0
494

Organizatorii DreamHack vin ca întotdeauna cu o grămadă de surprize, de data aceasta integrandui în activităţile de organizare cât şi cele de competiţie pe elevi, liceeni dar şi studenţi. Da, aţi văzut bine, cu ocazia marelui eveniment de eSports din România, elevii vor avea oportunitatea de a amenaja Sala Polivalentă din Cluj-Napoca iar liceenii şi studenţii vor putea participa la cele mai interesante şi mai atractive competiţii ale sportului electronic.

Odată cu data de 11 septembrie 2015 cei selecţionaţi se vor putea apuca deja de pregătiri, inclusiv cei aleşi pentru competiţiile eSports. Desigur, PGL va fi gazdă a tuturor competiţiilor, având un capital social pentru premii în valoare 8.000 de lei. Cei ce vor ajunge în finală, vor putea lupta pentru un loc împotriva campionilor DreamHack Cluj-Napoca 2015.

Evenimentele organizate de PGL pentru tineri la DreamHack 2015 Cluj-Napoca:

  • PGL Cupa Liceelor la League of Legends
  • PGL Cupa Facultăţilor la HeartStone
  • PGL Cupa Şcolilor la Minecraft

Întrucât evenimentul desfăşurat în primăvara acestui an a avut parte de toată atenţia publicului, de data aceasta PGL a mărit miza şi acorda fondul de premire astfel:

  • Cupa Liceelor la League of Legends – 5.000 lei
  • Cupa Facultăţilor la Heartstone – 3.000 lei
  • Cupa Şcolilor la Minecraft – produse tematice pentru jocul care a ajuns un adevărat fenomen printre copii

cupa scolilor

În cadrul PGL Cupa Şcolilor la Minecraft, participanţii vor trebui să construiască Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, organizatorii oferindu-le schiţe, elevilor ramanandu-le doar să îşi imagineze într-o formă cât mai realistică structura clădirii exterior + interior. Juriul va selecta cu grijă fiecare lucrare în parte iar cele mai frumoase creaţii vor fi premiate şi folosite în cadrul altor competiţii PGL. Toţi cei ce doresc să se înscrie sunt aşteptaţi începând de luni, 14 septembrie şi până pe 11 octombrie la Sala Polivalentă. Regulilele şi formularul de înscriere pot fi găsite pe site-ul oficial DreamHack.

cupa-liceelor

PGL Cupa Liceelor la League of Legends va oferi şansa tuturor liceenilor de a participa la unele dintre cele mai interesante şi mai atractive competiţii ale sportului electronic. În cadrul evenimentului DreamHack desfăşurat în primăvară, s-au înscris peste 1.500 de participanţi, de data aceasta numărul lor urmând să fie mult mai mare. Precum şi la competiţia de Minecraft, cei de la PGL au hotărât să mărească bugetul alocat premiilor până la 5.000 de lei. Înscrierile încep luni, 14 septembrie şi se vor încheia pe 7 octombrie. Finala se va disputa la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, între 29 octombie şi 1 noiembrie.

cupa-facultatilor

PGL Cupa Facultăţilor la HeartStone destinată Studenţilor din România pasionaţi de sporturile electronice, vine la pachet cu premii în valoare de 3.000 de lei. Înscrierile pentru competiţie încep pe 14 septembrie şi se vor încheia pe 8 octombrie.

Dacă sunteţi un adevărat fan al eSports şi doriţi să urmăriţi îndeaproape evenimentul DreamHack, vă puteţi achiziţiona bilete de pe bilete.ro, MyTicket.ro cât şi direct din magazinele Germanos, Inmedio sau din Oficiile Poştei Române, librăria Mihai Eminescu, caseriile Metrou Unirii 1 şi Palatul Copiilor Bucureşti.

Toate informaţiile vă sunt puse la dispoziţie pe site-ul oficial www.dreamhack.ro

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.