Fast & Furious 7: transpus într-un univers digital comic prin intermediul animaţiei

0
517

Fast & Furious 7, un film care va rămâne în istoria cinematografiei, atât prin poveste cât şi prin acţiune, având unele dintre cele mai explozive scene cu maşini întâlnite vreodată, a fost transpus într-o animaţie extrem de amuzantă, ce încearcă să reproducă unele dintre cele mai interesante scene.

Întrucât unele persoane sunt de părere că anumite secvenţe din film trec peste limita realităţii, fiind umplute de tot felul de cascadorii ce nu ar fi putut fi realizate niciodată în viaţa reală, câţiva tineri inteligenţi de la CollegeHumor încearcă să reproducă întreaga acţiune sub o altă formă, sub o formă umoristică, care să fie pe placul tuturor. Aşa cum puteţi observa şi în clip-ul video de mai jos, personajele din Fast & Furious 7 au fost caricaturizate în mai multe moduri, astfel încât să se stârnească cât mai mult comicul de caracter. Scenele din film au început să devină şi ele extrem de interesante, combinând elemente din viaţa reală cât şi din cea digitală într-o singură animaţie, într-un video care a stârnit hohote de ras în întreaga lume, depăşind la momentul de faţă pragul de un milion de vizionari.

Nu am intenţia să va dau prea multe spoilere cu privire la acţiunea ce se desfăşoară în clip-ul video de mai jos, aşa că va las să va delectaţi cu o porţie bună de ras.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.