Google a realizat un Doodle special cu ocazia Valentine’s Day

0
510

De fiecare dată Google a ales să sărbătorească Valentine’s Day împreună cu utilizatorii printr-un Doodle special, felicitându-i totodată pe toţi cei îndrăgostiţi.

Google, una dintre cele mai mari companii din lume, a schimbat logo-ul oficial al motorului de căutare cel puţin pentru o zi cu unul dedicat evenimentului de Valentine’s Day. Astăzi 14 februarie, dacă veţi accesa Google.ro veţi fi întâmpinaţi de un Doodle cu trei animaţii diferite înlocuitoare a literei „O” din numele oficial al companiei.

În prima animaţie Google ne surprinde cu două personaje drăguţe ( un cactus şi un arici ), cactusul oferind ariciului un balon în formă de inimă, urmat apoi de o îmbrăţişare călduroasă. În cea de-a doua animaţie, cei de la Google au ales să ne înveselească ziua de Valentine’s Day prin două personaje, respectiv un pachet de şerveţele care îi face cadou o cutie de bomboane unei role de şerveţele, aceasta rupând mai apoi o bucată din şerveţel pentru a-şi sufla nasul. În ultima animaţie, o cafetieră îi face cadou un trandafir ceainicului, care se înroşeşte mai apoi, crescându-i temperatura.

România pe lângă Valentine’s Day are de asemenea o zi dedicată tuturor celor ce se iubesc, Dragobetele, ea fiind sărbătorită de fiecare dată pe 24 februarie. Potrivit folclorului românesc, numele de Dragobete vine de la fiul Babei Dochia. Mai mult decât atât, numele de Dragobete poate fi asociat foarte uşor cu dragoste.

Românii nu s-au mulţumit doar cu atât, astăzi sărbătorind şi Valentine’s Day ca zi internaţională a îndrăgostiţilor. Ambele sărbători dedicate iubirii sunt sărbătorite în funcţie de preferinţa fiecărui cuplu in parte, unii oameni dorind să păstreze tradiţia şi să aştepte până pe 24 februarie iar alţii să meargă pe sistemul internaţional, astfel încât să sărbătorească evenimentul mai devreme, respectiv pe 14 februarie.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.