GTA V a fost lansat !

0
783

Aşteptarea a luat sfârşit! 14 aprilie vine cu o surpriză plăcută pentru toţi, GTA V este lansat în mod oficial. Ca o scurtă precizare, a intrat în cartea recordurilor fiind considerat şi în momentul actual unul dintre cele mai bune jocuri, de altfel este şi cel mai faimos. După o reuşită extraordinară în 2014 pe Xbox One şi PS4, în vara aceluiaşi an au fost publicate anunţuri oficiale conform cărora GTA V va ajunge pe Windows cu un upgrade important.

După multiple amânări cei de la Rockstar Games au aruncat o precomandă pentru versiunea de PC în urmă cu doar câteva zile. A putut fi achiziţionată prin Steam cât şi prin intermediul Rockstar Warehouse, magazinul virtual. Această operaţiune nu a permis cumpărătorilor să beneficieze de game înainte de lansarea oficială, dar in această dimineaţă ei s-au numărat printre primii jucători. 

Cerinţele de sistem nu sunt exagerate dar pentru a vă bucura de joc aveţi nevoie de configuraţie minimă ce include o placă video AMD HD 7870 sau NVIDIA GeForce GTX 760 cu 2GB RAM. O variantă interesantă în cazul în care vreţi să vedeţi universul Grand Theft Auto pe mai multe monitoare este o configuraţie SLI sau Crossfire formată din mai multe plăci video. Noutăţile introduse în varianta de PC a jocului limitează posibilitatea de a experimenta configuraţii multi-monitor de până la trei panouri. Totuşi, nimic nu se compară cu oportunitatea de a juca la rezoluţie 4k? GTA V vine cu cea mai spectaculoasă variantă, aduce cu sine posibilitatea de a juca pe Los Santos la rezoluţie 4k. Ca acest vis să devină realitate mai aveţi de îndeplinit un mic criteriu şi anume : un display cu o rezoluţie nativă 4k. 

Cum aşteptarea a luat sfârşit, toate căsuţele privind cerinţele de sistem sunt bifate, dacă aţi fost insipiraţi şi v-aţi aruncat la o precomandă pentru versiunea de PC, atunci bucuraţi-vă de noul GTA V.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.