Hearthstone pentru smartphone va avea suport cross-play

0
853

Zvonurile legate de apariția jocului Heartstone pe smartphone au apărut de aproape jumătate de an, dar abia acum aflăm câteva detalii noi despre această versiune.

Jocul este unul Free-To-Play și este conceput de Blizzard. După aproximativ un an de la lansarea jocului pe PC, aceștia se pregătesc să îl lanseze pe smartphone-uri cu Android și iOS. În mare parte, versiunea ar trebui să fie similară cu cea de iPad, dar până nu sunt confirmate alte aspecte printr-o sursă oficială, mai există întrebări fără răspuns. Noua versiune a jocului Heartstone pentru telefoanele mobile se va lansa în câteva luni. Varianta va fi construită în jurul unei interfețe simplificate deoarece Blizzard dorește să profite la maximum de ecranul mai mic. Vestea bună este că interfața nu va restricționa abilitatea de cross-play. Mai exact, un jucător de Heartstone de pe mobil se poate juca în orice moment cu unul care se joacă pe tabletă, Mac sau PC. Indiferent de gadgetul de pe care te joci, conținutul de joc va rămâne neschimbat, deci nu va exista nici un fel de restricție.

Eric DoddsAceste informații au fost confirmate de Eric Dodds, deisgner-ul principal Heartstone, într-un interviu conferit zilele trecute pentru GameSpot. ,,Va fi exact același cont al tău, pentru că toate cărțile tale de pe tabletă sau PC să fie disponibile și pe telefon. Când începi un meci pe smartphone, vei putea să te joci cu cineva pe un alt smartphone, cineva care folosește o tabletă sau un PC, cine știe? Totul este un mare ecosistem.”

Pentru a juca o sesiune de Heartstone pe telefon trebuie să ai o conexiune stabilă la internet, viteza să fie foarte mare și o baterie încărcată. Eric Dodds a mai spus că ei se gândesc în permanență cum să profite la maxim de bateria telefonului.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.