Honda revoluţionează piaţa autovehiculelor cu maşinuţa Wander

0
459

 

Specialiştii de la Honda au lucrat la un nou proiect ce prevede construirea unei maşini mai mici, însă cu mult mai eficientă din punct de vedere a circulării prin traficul Urban.

Cu toate că a mai rămas foarte puţin până la lansarea oficială a noilor modele, Honda se încumetă să ne ofere câteva imagini cu privire la ceea ce însemană maşina Wander. De asemenea, Honda nu oferă şi informaţii cu privire la imaginile publicate pe internet, însă ne lasă să ne folosim imaginaţia şi să deducem modul de funcționare a mașinilor.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Fără să avem o schemă oficială a maşinii Wander Stand, ne putem da seama că întregul concep are menirea de a le oferi oamenilor bucuria şi libertatea mobilităţii în trafic. Numai denumirea de Wander, ne duce cu gândul la o plimbare lejeră, fără o destinaţie anume, o plimbare care să ne ofere şansa de a vedea o parte din peisajul citadin. Pe lângă toate acestea, conceptul maşinii Wander a fost îndreptat şi către partea de siguranţă şi mobilitate printre pietoni.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Wander este echipată cu sisteme de siguranţă, are doar două locuri iar din punct de vedere tehnic, aceasta pare să fie suficient de încăpătoare. Maşina este atât de mică încă poate încăpea cu uşurinţă până şi pe trotuar, însă nu ne dorim asta, întrucât are un parbriz şi poate circula în siguranţă pe şoselele publice. Parbrizul are două funcţii importante, mai exact funcţia principală de ai proteja pe cei din maşină de vânt şi cea secundară de a funcţiona pe post de display. Conform imaginilor primite de la Honda, display-ul afişează informaţii în timp real din telefon, cât şi oferă posibilitatea pasagerilor de a apela, trimite un mesaj, vizualiza harta s.a.m.d.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Cât despre viraje, Wander Stand este puţin mai diferită, întrucât în locul volanului inginerii au integrat un Joystick în centrul bordului, motiv pentru care mașina va putea fi condusă atât de pe partea stângă cât şi de pe dreaptă.

Publicată de TouchNews.ro pe Marţi, 20 octombrie 2015

Wander Stand nu este singurul vehicul de acest gen, Walker spre exemplu, este un scuter compact şi dedicat persoanelor cu probleme în a se deplasa. Walker, pare a fi fratele mai mic a lui Wander, este echipat cu un buton de SOS, în cazul în care persoana de la bord întâmpină probleme şi nu are posibilitatea de a suna la serviciul de ambulanţă. Wander Walker precum şi Wander Stand, dispune de un sistem diferit pentru viraje, având posibilitatea de a roti roţile până la 90 de grade, facilitând totodată mobilitatea în traficul aglomerat.

https://youtu.be/pODj53MAnw0

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.