Hopa! Conducerea Sony Music confirmă noul serviciu de muzica pentru Apple

0
491

Dacă ai sperat ca Apple să anunțe un nou serviciu de muzică, se pare că ai noroc. Potrivit VentureBeat, directorul executiv Doug Morris al Sony Music a confirmat că zvonul legat de serviciul de streaming este real.

Morris a facut anunțul oficial luni la conferința Midem din industria muzicii din Cannes, Franța, faptul că Apple va continua colaborarea cu Sony Music. Directorul nu a specificat nimic legat de costuri, dar VentureBeat a notat că Morris “ preferă serviciile de streaming plătite, asta din punct de vedere financiar”

Morris a ținut să anunțe că, compania Apple, este considerată destul de importantă în dezvoltarea serviciilor de streaming, asta datorită resurselor financiare deținute de companie și vasta lor bază de utilizatori.

“ Spotify nu a fost promovat cu adevărat, pentru că nu a fost niciodată profitabil” a mai relatat Morris. “ Părerea mea este că se va promova în continuare și cred că asta va avea un effect în activitatea de streaming.”

De ce contează asta: Deși magazinul iTunes de la Apple a fost prima piață digitală de muzică ce a avut parte de un mare succes, ulterior compania a suferit mari pierderi. Servicile de muzica precum Pandora și Spotify au avut de câștigat, devenind tot mai populare. Ca și rezultat, Apple a ramas în urmă în ultima perioadă. De exemplu, serviciul iTunes Radio al marii companii Apple a fost lansat în anul 2013, la ani distanță față de Pandora ce deja avea mare succes.

Timpul va decide cât de perfomant va fi noul serviciu oferit de Apple, însa Directorul Executiv al Sony Music, Doug Morris, a subliniat că Apple se află, din punct de vedere financiar, cu un pas înaintea competitorilor săi beneficiind și de o uriașă baza de date, ambele atuuri păstrând compania în locurile fruntașe.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.