Huawei P8 a fost lansat în Londra!

0
559

Telefonul mobil Huawei P8 a fost lansat în Londra cu puţin timp în urmă.

Producătorii chinezi prezintă acest Huawei P8 ca fiind un telefon foarte bun pentru poze, dar care nu renunţă la stil. În momentul actual este foarte dificil să estimăm nivelul originalităţii printre numeroasele smartphone-uri. Noul phablet a renunţat la „prenumele” de „Ascend”, dar a continuat linia de design a modelului precedent.

Totodată el lasă impresia că a împrumutat elemente de la Sony Xperia Z3, iPhone 6 sau alte modele de la ZTE precum fabricarea din aluminiu, faptul că este plat, similar unui Sony. Altfel spus, Huawei P8 se prezintă la o grosime de 6,4 mm.

Noul smartphone are un display de 5,2 inch la o rezoluţie full HD, ocupând 78,3% din partea frontală a telefonului, dispune de 3GB memorie RAM şi utilizează un procesor Kirin 935 cu opt nuclee (versiunea premium), produs chiar de cei de la Huawei. Ecranul a fost implementat de o nouă tehnologie care poartă numele de Rich Touch. Această tehnologie touch permite gesturi destinate celor ce doresc să selecteze informaţii scurte de pe paginile web şi să le salveze în mail.

Marele atu al acestui Huawei P8 este crearea unui spectru RGBW prin prezenţa unui pixel alb suplimentar, camera noului phablet având nu mai puţin de 13 megapixeli. Acest avantaj oferă cu 32% mai mult constrast şi mai multă luminozitate. Scopul pentru care a fost dezvoltat un asemenea concept a fost atribuirea unor culori mai naturale și de asemenea mai puțin zgomot în lumină scăzută.

Lista de specificaţii cuprinde două antene, două sloturi pentru SIM, suportă conexiuni 4G şi o baterie de 2.600 mAh. De asemenea, are o stabilizare optică de 1,2 grade şi este rezistent la apă.

Preţul este de 500 de euro pentru o versiune cu 3GB memorie RAM şi 16GB spaţiu de stocare, iar varianta premium costă 600 de euro şi aduce un spaţiu de stocare de 64GB valabil în nuanţele Carbon Black, Prestige Gold. Prima este disponibilă în nuanțele Titanium Grey și Mystic Champagne.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.