Încă o posibilă lansare a jocului Project Cars

0
470

Jocul Project Cars a avut parte de nenumărate amânări până în prezent, de aceea fanii şi-au pierdut încrederea în dezvoltatori. Au fost făcute promisiuni imense în legătură cu experienţa pe care o va oferi, însă toţi am obosit să facem deducţii în masă fără a obţine un rezultat. Foarte puţini mai au răbdare să aştepte şi probabil îşi vor pierde interesul foarte curând.

Dacă v-aţi obişnuit cu jocuri de curse pentru console relativ fascinante, atunci veţi fi mai mult decât uimiţi de grafica impresionantă pe care Project Cars o oferă. Toate trailerele lansate pentru acest joc au fost un spectacol constant de culoare, pline de detalii grafice şi elemente fizice, de viteză etc.

Totuşi, conform ultimei actualizări , Project Cars ar trebui să înceapă propagarea pe 6 mai şi se va produce în mai multe etape. Se pare că cei ce se vor bucura primii de acest joc vor fi deţinătorii de PC-uri în SUA prin intermediul Steam. Următorul pas se va face în Europa, Austria şi Asia pentru versiunile de PS4 şi Xbox One în data de 7 mai. Marea Britanie va descoperi universul Project Cars începând cu 8 mai, iar americanii şi canadienii vor aştepta până pe 12 mai. Din nefericire nu au fost făcute comentarii privind o versiune pentru Wii U.

Probabil sunteţi interesaţi şi vreţi să achiziţionaţi jocul în funcţie de rezoluţiile pe care le prezintă. Prin urmare, dacă deţineţi un PS4 veţi experimenta totul la o rezoluţie de  1080p cu 60 de cadre pe secundă. Este cea mai favorabilă variantă pe care o va oferi Project Cars şi categoric vă va stimula vizual. În cazul unui Xbox One veţi fi limitaţi la 900p cu 60 de cadre pe secundă, în vreme ce pe PC limita va fi undeva la 12K. Desigur, această cifră nu se va atinge decât dacă aveţi o configuraţie hardware extremă şi trei monitoare native 4K.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.