Indiana Jones se întoarce

0
821

Surse oficiale susţin că un nou film din franciza Indiana Jones va fi lansat în curând de către studiourile Lucasfilm, acesta fiind în lucru. Această informaţie a fost expusă publicului chiar de preşedinta companiei Lucasfilm, Kathleen Kennedy, care totodată intenţionează să reînvie legendara serie Star Wars cu un film nou-nouţ care va debuta spre sfârşitul anului, în luna decembrie.

Noul film din seria Indiana Jones ce stă să iasă îl va succede pe precedentul Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull din 2008, care nu prea s-a ridicat la pretenţiile fanilor. Problema majoră privind noul film Indiana Jones e reprezentată deocamdată de lipsa unui scenariu, după cum ne declară Kathleen Kennedy.

Presa de specialitate a publicat în ultima vreme o serie de speculaţii potrivit cărora actorul Chris Pratt îl va înlocui pe Harrison Ford în rolul principal din franciza „Indiana Jones”, probabil din cauza varstei inaintate la care a ajuns al doilea, mai exact 72 de ani.

Regizorul George Lucas a creat personajul Indiana Jones, cunoscut si sub numele de Dr. Henry Walton Jones, Jr. sau Indy, drept un omagiu adus eroilor de acțiune din seriile de filme din anii ’30.

Precedentele patru filme din franciza Indiana Jones au avut încasări uriase de 1,98 miliarde de dolari la nivel mondial. Indiana Jones apare pentru prima dată pe marile ecrane în filmul Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute din 1981. Filmul a fost urmat de Indiana Jones și templul morții în 1984, Indiana Jones și ultima cruciadă în 1989, Aventurile tânărului Indiana Jones (1992 – 1996) și Indiana Jones și regatul craniului de cristal în 2008. Compania care a produs seria, Lucasfilm, a fost cumparata in 2012 de catre Disney.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.