Informații oficiale privind lansarea tabletei de gaming Predator 8 de la Acer

0
478

Am avut onoarea să vă prezint în urmă cu câteva zile tableta Predator 8 de la Acer destinată gaming-ului, de la care există deja așteptări mari, pentru că ea face parte dintr-un plan mai amplu al companiei chineze de a realiza platforme cât mai utile pentru rularea unor jocuri de ultimul ragnet, toate sub titulatura Predator.

În cadrul evenimentului Computex Taipei avut loc în Taiwan, a fost prezentată și tableta Predator 8, dar nimănui nu i s-a permis să o testeze cumva, probabil și din cauză că sunt anumite probleme de rezolvat ce țin de funcționarea sa.

Jason Chen, directorul general al companiei Acer, a anunțat public că noua tabletă va fi lansată în luna septembrie a acestui an în cadrul unui eveniment european important, neprecizand o dată exactă.

După lansarea de laptopuri, desktop-uri și monitoare dedicate jocurilor de mare calitate, cei de la Acer doresc ca nici tableta Predator 8 să nu fie mai prejos, dotând-o cu o serie de caracteristici foarte interesante și cu un design specific. Având Android instalat ca sistem de operare și dispunând de un display de 8 inci dar și de cel mai nou procesor de la Intel de tip Atom X7, noua creație dedicată gamerilor se va afla în concurență serioasă cu Shield a celor de la Nvidia, unii specialiști considerând că între aceste două device-uri se va alege cea mai bună platformă pentru gaming din anul 2015. Cum e o certitudine faptul că Shield dispune de calitate 4K pentru jocurile sale, avem motive solide să credem că și tableta Predator 8 este capabilă de această performanță. Nu știu ce poate fi mai entuziasmant pentru un gamer decât rularea unor jocuri precum Project CARS sau GTA V la o asemenea calitate. Parcă și termenul de „joc” începe să sune pueril atunci când ne referim la creațiile preferate de gamerii de top din ultimii ani, unele care te transpun într-o lume virtuală din ce în ce mai captivantă.

Vezi aici articolul precedent dedicat tabletei Predator 8 de la Acer

Vezi aici detalii despre consola Shield creată de Nvidia

https://www.youtube.com/watch?v=wdqBljVee40

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.