Jocuri pe care le-am văzut în acțiune dar care nu au fost lansate niciodată

0
539

Nu de puține ori se întâmplă să vedem un trailer al unui joc video care se anunță a fi spectaculos și pretențios privind cerințele de sistem, dar a cărui lansare nu mai apare.

Jocuri care să se încadreze în descrierea de mai sus sunt întâlnite și în cadrul celebrului E3 sau Gamescom, reprezentând de obicei un număr infim pe lângă numărul total de jocuri prezentate.

Doresc să vă prezint mai jos câteva dintre jocurile care s-au anunțat cu surle și trâmbițe și n-au ieșit niciodată pe piață:

This is Vegas:

Nu știu dacă există vreun joc care să ilustreze mai bine viața din Las Vegas. În This is Vegas totul se rezumă, pe scurt, la jocuri de noroc, întreceri, petreceri și lupte de stradă. Asta îmi aduce aminte, personal, de GTA: San Andreas, în care se parodiază celebrul oraș american sub numele de Las Venturas. Criticii de specialitate au interpretat jocul This is Vegas într-un mod gen „totul e despre materialism” și este evident de ce au și dreptate.

The Last Guardian:

Anunțat a fi lansat încă de prin 2008, The Last Guardian prezintă povestea unui băiat care este angajat într-o lungă călătorie alături de un monstru uriaș și prietenos. The Last Guardian este destinat doar consolei Playstation 3.

Conform ultimelor declarații a celor de la Sony în privința lui, încă există șanse că acest joc să fie lansat: în acest secol, în acest an chiar. Rămâne de văzut…

Stargate Worlds:

Prezentat în cadrul Gamescom din 2008, acest joc a dat naștere rapid unor speculații cum că dezvoltatorul său, Cheyenne Mountain Entertainment, pusese defapt la cale o pură înșelăciune.

Prey 2:

Acest joc a fost prezentat în cadrul E3 din 2011 și după cum se poate observa și în trailer, se anunța a avea un gameplay ce include multă violență și multe ucideri, iar grafica e una pe măsură. Și ce poate fi mai frumos decât atunci când în ecuație intră și extratereștri urâți și malefici?

Zettai Zetsumei Toshi 4: Summer Memories (Disaster Report):

Cu o coloană sonoră ce îndeamnă mai degrabă la o desfășurare pacifistă a acțiunii, acest joc se anunța a fi un RPG în care un cetățean aflat într-un mare oraș afectat de dezastre naturale trebuia să găsească ceva căi de a ieși din neplăcuta împrejurare.
Firma japoneză care a proiectat jocul a anulat lansarea sa la doar 3 zile după ce un cutremur devastator a lovit statul nipon în luna martie a anului 2011, cel mai probabil dintr-o cvasi-superstiție.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.