Lenuo CL-23, suport pentru prinderea telefonului pe bordul maşinii

0
512

Pentru confort şi stabilitate majoritatea şoferilor aleg suporturile ieftine de maşină, însă niciodată nu se gândesc la riscurile pe care le impun. Unele sisteme nefiind bine concepute şi având probleme destul de grave la sistemul de prindere, reprezintă un risc destul de mare atunci când vrei să ai telefonul lângă volan. Telefonul poate oricând să cadă pe un loc tare din maşină şi să se spargă, aşa că un sistem de prindere de bună calitate ar putea fi folositor în această situaţie. Dacă dai cu 10$ mai mult pe un sistem de prindere, măcar ai garanţia că telefonul tău va ajunge acasă în siguranţă şi nu va păţi nimic.

SKU252864A (6)

Suporturile de telefon pentru maşină sunt folositoare şi atunci când vrei să filmezi traseul pe care îl parcurgi. De cele mai multe ori oamenii neavând o camera profesională dedicată acestui domeniu, încep să pună în practică metoda clasică cu telefonul. Lenuo CL-24 spre exemplu este un suport de bună calitate ce îţi poate oferi o stabilitate crescută atunci când apar mici denivelări pe drum. Acesta poate fi folosit cu uşurinţă şi atunci când vreţi să filmaţi traseul, neavând trepidaţii şi prinzându-se bine pe bord sau pe geam. Suportul de telefon Lenuo CL-24 cântăreşte extrem de puţin şi nu afectează cu nimic carcasa telefonului, având mici protecţii de prindere ce îi pot garanta proprietarului că smartphone-ul său de sute de euro va fi în siguranţă pe tot parcursul folosirii.

Dacă doriţi să aflaţi şi mai multe informaţii şi specificaţii vă invităm să accesaţi site-ul producătorului. Produsul poate fi achiziţionat de pe Banggood.com la preţul de $10.99.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.