LG confirmă data lansării pentru G4

0
807

Noul telefon G4 de la LG va ajunge pe piață în data de 31 mai, cel puțin în Coreea de Sud.

Compania a anunțat lansarea printr-un post publicat recent într-un blog, însă nu s-a specificat dacă telefonul va fi disponibil la acea data la nivel internațional sau doar în Coreea de Sud. Anul trecut LG G3 a fost lansat inițial doar acolo, abia apoi a fost introdus și în alte regiuni.

Pentru a atrage clienții, LG oferă un număr de freebie-uri. Cumpărătorii de G4 se vor bucura de înlocuirea gratuită a display-ului în cazul în care acesta este distrus în primul an de la achiziție. Mai mult, aceștia vor primi cadou un card de memorie microSD de 64 GB. Este de menționat totuși că aceste două freebie-uri vor fi disponibile doar pentru cumpărătorii din Coreea de Sud.

Într-o piață a smartphone-urilor dominată de Apple și Samsung, LG s-a descurcat relativ bine cu G3 (predecesorul lui G4), un device lansat anul trecut. Compania a înregistrat cea mai mare cotă de piață în America de Nord pe timpul verii. Tot pe parcursul acelei perioade, LG a ocupat locul patru în vânzările mondiale de telefoane mobile, având un procent de 4.2 la sută din piață. În ciuda acestor date, compania nu a reușit să-i ajungă din urmă pe rivalii de la Huawei, Xiaomi sau Lenovo.

Camera lui LG G4 va fi de 16 megapixeli cu o apertură f/1.8, iar camera frontală va avea 8 megapixeli. Ecranul va fi de 5.5 inch cu un display LCD Quad-HD (2,560×1,440 pixeli). Se speculează că acest nou display este cu 30 la sută mai luminos decât modelele convenționale LCD QHD. Carcasa smartphone-ului ascunde un procesor puternic Qualcomm Snapdragon 810 sau 808 cu o frecvență de 2.5 GHz iar spațiul de stocare va fi de 16GB sau 32GB.

G4 va fi prezentat publicului în data de 28 aprilie în șase orașe: New York, Londra, Paris, Istanbul, Singapore și Seoul.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.