Maingear Epic Force X99 – o nouă superconsolă de jocuri

0
526

După Shield, Predator 8 sau consolele din setul Steam Machines, o nouă mașinărie dedicată gaming-ului la cel mai înalt nivel se pregătește de lansare în acest an, care cu siguranță că va uimi și va încânta foarte multă lume. Ea poartă denumirea de Epic Force X99, este produsă de compania privată americană Maingear și este exact genul de aparat pe care ți l-ai imagina ca fiind adus din viitor cu o mașină a timpului, atât din cauza capacităților sale cât și a aspectului exterior.

Lăsând gluma la o parte, trebuie să fim conștienți că trăim deja într-o perioadă foarte fertilă din punct de vedere tehnologic, iar odată cu trecerea fiecărui an apar creații uimitoare din toate domeniile.

Epic Force X99 este „înrudită” cu consola Drift din setul Steam Machines, ambele fiind produse de compania Maingear. Prima este semnificativ mai scumpă, costând în jur de 12000 de dolari, dar își merită fiecare cent dacă mă-ntrebați pe mine și o să vă convingeți imediat de ce. În primul rând pentru că dispune de o performanță grafică pentru care nu poate exista concurență în viitorul apropiat: vine instalată cu nu mai puțin de 4 plăci video Nvidia GeForce Titan X! Unde mai punem și faptul că acestea dispun de un sistem de răcire cu ajutorul unui lichid și nu prin vechea metodă cu ventilatoare. Dar cei de la Maingear nu au gândit sistemul de răcire ca el să fie destinat doar plăcilor video, ci au dotat mare parte din instalație cu waterblock-uri care să ajute și la răcirea procesorului și a regulatoarelor de tensiune.

maingear-closeup-1-100589718-large

În rest, minunata creație a celor de la Maingear este dotată cu un procesor Intel Core i7-5960X de 4, 5GHz și 16GB de memorie RAM care vor rula la 2800MHz, caracteristici care pot face ca experiența jocurilor la calitatea 4K să fie foarte plăcută și ușor de realizat. Creatorii instalației pentru gaming mai susțin că aceasta funcționează într-un mod foarte silențios și rapid.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.