Meizu Pro 6, un competitor serios pentru noile terminale Samsung

0
563

Cei de la Samsung se pot lăuda la momentul de faţă cu cele mai performante telefoane de pe piaţă, însă nu pentru foarte mult timp întrucât cei de la Meizu le pregătesc o surpriză fanilor, respectiv Meizu Pro 6, un terminal cu performanţe uluitoare.

Vivo Xplay 5 Elite a fost primul telefon din lume cu 6 GB de memorie RAM, acum fiind urmat de Meizu Pro 6. Datorită existenței acestor două telefoane se pare că producătorii chinezi îşi dau tot mai mult interesul pentru lansarea unor terminale extrem de performante.

Meizu-MX6-o-Meizu-Pro-6-render--700x365

Potrivit zvonurilor ce circulă zilele acestea pe internet, noul model Meizu Pro 6 va dispune de două versiuni, respectiv una cu 4GB de memorie RAM/64 GB spaţiu de stocare şi una 6 GB RAM/128 GB spaţiu de stocare. Totodată telefonul ar putea beneficia şi de noul model de procesor Exynos 8890, asemeni celui folosit de Galaxy S7.

În conformitate cu predecesorul Pro 5, noul model păstrează o oarecare linie de design, inclusiv şi rezoluţia de 1080p a ecranului. Mai mult decât atât, Meizu Pro 6 va fi echipat cu Flyme 6.0, o variantă modificată a Android 6.0, însă fără Play Store.

meizu-mx6-or-pro-6-0

Pe lângă toate acestea, dispozitivul va beneficia de tehnologia 3D Touch şi Force Touch, asemeni celei folosite de Apple pe noile terminale mobile. Din păcate, conform zvonurilor, viitorul Meizu Pro 6 va fi disponibil doar în ţările asiatice, putând să ajungă şi pe alte continente, însă cumpărătorul va trebui să suporte costul de transport cât şi taxele vamale. Deocamdată nu avem nici o informaţie cu privire la data de lansare a acestuia, însă estimăm că va fi prezent în magazine până la sfârşitul anului curent.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.