Microsoft Surface Pro 4: data lansării, preț, specificații și alte zvonuri

0
646

 

Contrar așteptărilor, Microsoft nu a anunțat sosirea tabletei hybrid Surface Pro 4 în cadrul ediție Build Developer Conference 2015 ținută la San Francisco în perioada 29 aprilie -€“ 1 mai. Potrivit ultimelor zvonuri, aceasta va fi lansată în 20 mai.

Surface Pro

Site-ul chinezesc 36kr a dezvăluit recent câteva detalii despre această tabletă-laptop. Informațiile au fost leak-uite de către o sursă din interiorul companiei, iar potrivit lor, device-ul va dispune de un procesor puternic, la fel ca și precedentul model Surface Pro 3. Mai exact va avea un procesor Core i5 și nu Core M, care apare la unele versiuni mai ieftine ale Surface Pro 3 sau chiar la ultimele MacBook-uri de la Apple. Această îmbunătățire în puterea de procesare va propulsa tableta la același nivel cu noile laptopuri găsite pe piață în acest moment .

Se presupune totuși că device-ul nu va avea ventilatoare integrate, drept urmare este de așteptat să aibă probleme cu supraîncălzirea procesorului, o problemă apărută și la precedentul model care dispunea de un procesor i7. Specialiști în hardware spun însă că cipurile Broadwell sunt mult mai eficiente când vine vorba de disiparea căldurii. Acesta ar putea fi motivul principal din spatele deciziei celor de la Microsoft de a nu opta pentru ventilatoare înăuntrul carcasei.

Microsoft Surface

Cât despre display, sunt mari șanse ca Surface Pro 4 să aibă același ecran de 12 inch întâlnit la  Surface Pro 3 și să ofere aceleași variante pentru spațiul de stocare, începând de la 64GB până la 500GB. Device-ul va dispune de asemenea și de un stilou de tip stylus.

Este de așteptat ca prețul tabletei să varieze între 750 de euro (3,300 RON) și 2,000 de euro (8,800 RON)

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.