Motocicleta viitorului, „Lightcycle”: vândută pentru 77000$

0
522

O nouă invenţie revoluţionară supusă comercializării reprezintă un bun exemplu că aparaturi care cândva existau doar în imaginaţia umană pot fi transpuse acum în realitate pură: vorbim despre motocicleta Lightcycle, a cărei construcţii este puternic inspirată din franciza SF americană Tron.

Aşadar, dacă aveţi de gând să vă achiziţionaţi un asemenea autovehicul, care să nu fie de jucărie şi să fie perfect funcţional, ar trebui să începeţi deja să economisiţi şi să fiţi obişnuiţi cu competiţia. Preţul la care poate fi achiziţionat un Lightcycle poate ajunge şi la 77000$!

Recent, motocicleta a fost achiziţionată în urma unei licitaţii din cadrul Andrews Collection, la preţul menţionat. Norocosul ofertant care a câştigat licitaţia a fost un cetăţean care a dorit să nu i se dezvăluie în public identitatea. Cel mai scump produs din licitaţie a fost însă un Ferrari 400 din anul 1962 care s-a vândut pentru suma de 7645000 $!

Începând cu lansarea sa din 2010, filmul Tron: Legacy a reprezentat o sursă de inspiraţie privind design-ul unor motociclete din realitate: obiecte întunecate, cu un iz misterios şi părţi luminoase, pentru că nimic nu este mai reprezentativ pentru acest film decât motocicletele electrice prezentate în el, care acum pot fi procurate de către cei dispuşi să cheltuie sume impresionante de bani.

Motocicleta inspirată din franciza Tron este dotată cu un motor electric direct-drive de 96 de volţi, suspensii actuale şi frâne hidraulice. Această replică pentru motocicleta din Tron a fost construită special pentru Andrews Collection, care este una din cele mai mari şi mai bune colecţii de autovehicule pe care le are SUA, fapt pentru care cele mai multe dintre produsele de aici sunt vândute doar la licitaţie.

Motocicleta Lightcycle a fost folosită doar în jurul depozitului din Andrews Collection, aşadar se prezintă în condiţii optime. Corporaţia Sotheby’s, cea care efectuează licitaţia, susţine că preţul pentru motocicleta din Tron porneşte de obicei de la sume cuprinse între 25000-40000$, fără a existra vreun fel de restricţii, aşa că oricând se poate stabili un preţ minim nou.

https://www.youtube.com/watch?v=1im1to-alnw

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.