Noi defecțiuni pentru Apple Watch în noul update

0
493

Tot mai mulți proprietari ai celebrului Apple Watch au raportat pe forumurile pentru support ale companiei o defecțiune la senzorul pentru ritmul cardiac și contorizarea timpului. Respectiv, senzorul arăta întotdeauna ritmul constant de când cei de la Apple au lansat o nouă actualizare, marți. În mod implicit, ceasul inteligent ar trebui să măsoare ritmul cardiac la fiecare 10 minute pe tot parcursul zilei. Frecvența ritmului cardiac crește dramatic în timpul exercițiilor fizice, astfel încât ceasul poate urmări mai bine efortul în timp real.

Dar după instalarea Watch iOS 1.0.1, utilizatorii au observat mari probleme în legătură cu contorizarea timpului și cu înregistrarea ritmului cardiac. Puteți verifica istoricul ritmului cardiac prin deschiderea aplicației numite „Sănătate” integrată în iOS. Încă de la actualizarea 1.0.1, Apple Watch a fost mult mai sporadic când trebuia să înregistreze câteva date. Uneori se comporta cum ar fi trebuit, dar au apărut câteva probleme mari, unele care durau și o oră în care nimic nu se salva. Ceasul următor nu a fost niciodată oprit sau să i se fi șters istoricul în timpul perioadei prezentate de mai jos:

 

HR.0

Oare cei de la Apple încearcă să reducă frecvența de contorizare a ritmului cardiac a ceasului pentru a oferi o baterie cu o durată mult mai mare? Asta e puțin probabil deoarece siteul companiei menționează încă intervalul de 10 minute. De asemenea, notele actualizării nu fac nici o mențiune de ajustări sau modificări în legătură cu modul în care funcționează senzorii pentru măsurarea ritmului cardiac.

Este de remarcat faptul că senzorul ritmului cardiac încă functionza bine atunci când este accesat manual prin intermediul Glance și, de asemenea, în timpul antrenamentelor, atunci când înregistrează datele ritmului cardiac în același mod în care îl înregistra de la lansare. Deci această problemă a fost observată, de fapt, de utilizatorii care nu au nici o activitate fizică în program, dar asta este o piață nouă pentru Apple care este importantă și compania poate rezolva acest lucru în următoarea actualizare, 1.0.2. Amintiți-vă că acest ceas este un produs Apple, deci, dacă întâmpinați această problemă sau alta, puteți apela pentru ajutor aici.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.