Noua aplicație „News” pentru iOS 9 este foarte generoasă în informații

0
549

Urmând a fi lansat în toamna acestui an, noul sistem de operare creat de Apple, numit iOS 9, va fi mult îmbunătățit comparativ cu predecesorul său, adică iOS 8, dacă e să-i credem pe cuvânt pe oficialii companiei americane.

Una dintre îmbunătățiri va fi reprezentată în mod clar de introducerea aplicației News, ea fiind lansată în urmă cu aproape o săptămână în variantă beta și fiind supusă testării în videoclipul de mai jos:

Utilizatorii de iOS 9 vor avea la dispoziție în aplicația News știri personalizate dintr-o sumedenie de surse și din peste 1 milion de subiecte, câteva dintre ele fiind economia, tehnologia, IT-ul, știința, sportul, moda, preparatele culinare, politica, muzica, filmele, jocurile video și business-ul. Toate informațiile pot fi accesate cu ușurință pentru că aplicația se încarcă foarte rapid, iar conținutul media accesat precum fotografiile și videoclipurile vor putea fi prezentate în modul full-screen. Pe lângă gama variată de domenii incluse, utilizatorul are și opțiunea foarte utilă de a introduce adrese web de pe care dorește să afle informații, într-o rubrică numită Favorites. Aplicația News va conține oricum știri de pe site-urile de mare notorietate CNN, New York Times, ESPN, The Atlantic și Slate.

O altă funcție a aplicației care va fi pe placul tuturor este reprezentată de posibilitatea ca utilizatorul să salveze știri care i-au plăcut și să le poată citi oricând accesând secțiunea Saved. El poate de asemenea și să partajeze știrile dorite cu prietenii prin opțiunea numită Share Sheet.

Aplicația News înregistrează un istoric al știrilor accesate de utilizator, scopul fiind de a înțelege cât mai bine ce fel de subiecte dorește respectivul, pentru a-i fi recomandate pe viitor informații cât mai relevante pentru el.

Va fi interesant de aflat ce va mai conține în plus forma finală a noii aplicații de știri pentru iOS 9, ținând cont de faptul că ceea ce am văzut până acum este doar o variantă beta.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.