Noul controller Xbox One va avea o mufă pentru căști

0
772

Compania Microsoft plănuiește să lanseze un Xbox One cu un design nou luna viitoare, cu o nouă mufă pentru căști. Gigantul software a dezvăluit planurile sale într-un articol de suport pentru Xbox One, menționând că noile controllere lansate după luna iunie în acest an vor include un nou port audio de 3.5mm pentru a conecta orice tip de căști. Controllere existente pentru Xbox One nu includ o mufă pentru căști, astfel încât proprietarii consolei populare de jocuri trebuie să cumpere un adaptor de căști stereo separat pentru a utiliza căștile cu controllerul.

xbox1

Microsoft intenționează să organizeze propriul eveniment de presă pe 15 iunie, așa că este rezonabil să se presupună că acest controller actualizat va face parte din lista de anunțuri de la eveniment. Cu toate acestea, un nou controller ridică unele întrebări interesante.

Actualul adaptor pentru setul de căști stereo oferă volum și opțiunea de a opri sunetul direct din controller și nu este clar dacă următoarea versiune a controllerului Xbox One va include orice caracteristici suplimentare pentru a sprijini acest lucru. Un nou controller sugerează, de asemenea, că Microsoft ar avea în vedere și o reîmprospătare hardware sau modificări minore pentru Xbox One. Consola Microsoft își lasă foarte ușor amprenta în designul unei camere, așa că producătorul de software a actualizat consola anterioară, Xbox 360, cu versiuni rafinate și mai subțiri. Ar putea fi prea devreme pentru o astfel de reîmprospătare la conferința de presă, dar actualizarea controllerului sugerează cu siguranță că Microsoft este în căutare de a face modificări hardware pentru Xbox One.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.