nVidia GTX 1660Ti și GTX 1650 pentru laptop-uri au fost lansate oficial

0
1167

Gaming-ul cere din ce în ce mai mult, fie că vorbim de grafică sau de capabilitatea caracterelor și npc-urilor de a interacționa cu jucătorul. Multe dintre jocurile ce vin din partea marilor companii au uneori probleme de optimizare, motiv pentru care solicită o placă grafică și mai bună decât cea pe care ar fi trebuit să o solicite în mod normal, ceea ce duce iarăși la o creștere a numărului de vânzări pentru plăcile grafice noi.

Ieri cei de la nVidia au lansat o nouă generație de plăci video pentru laptop-uri, GTX 1660TI și GTX 1650 pentru laptop-uri, capabile să ducă orice joc nou apărut. Deja au fost anunțate peste 80 de modele de laptop-uri în care se vor regăsi noile plăci grafice, prețurile începând de la 800 de dolari. Mulțumită noilor plăci grafice jucătorii vor avea posibilitatea de a se juca cele mai îndrăgite jocuri ale anului. Gamerii vor avea posibilitatea achiziționării unui stoc uriaș de laptop-uri dedicate gaming-ului și nu numai. Cei ce își doresc frame rate-uri ridicate se pot orienta către noua generație de plăci grafice, având performanțe similare cu modelele de pe calculator.

Noile modele sunt capabile să ruleze în FULL HD jocuri precum Fortnite, PUBG sau Apex. Achiziționarea unui astfel de laptop este esențială celor ce au un laptop de generație mai veche și vor să treacă la un laptop nou, pe care să se poată juca. Studiile arată că foarte mulți oameni, indiferent dacă vorbim de tineri sau de cei mai în vârstă aleg să își achiziționeze sisteme puternice de gaming. Cei de la nVidia doresc să transporte gaming-ul de pe calculator pe laptop astfel încât să poată fi jucat oriunde și să fie foarte accesibil.

Noile modele GTX 1660 Ți și 1650 sunt disponibile la marii producători din lume, Acer, ASUS, Dell, Alienware, Gigabyte, HP, Lenovo și MSI urmând să apară și la cei de la Samsung în următoarele luni. De asemenea plăcile vor putea fi regăsite și pe piața producătorilor locali, prețurile variind în funcție de regiune și de partener. 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.