Oculus Rift va permite conținutul pentru adulți al realității virtuale

0
844

Anunțată de mai bine de trei ani, tehnologia realității virtuale Oculus Rift se apropie cu pași repezi de mult așteptata dată a lansării, aceasta fiind confirmată de conducerea companiei Oculus VR pentru primul trimestru al anului viitor, cu precizarea că precomenzile vor începe în ultima lună a acestui an.

Palmer Luckey, fondatorul companiei Oculus VR a vorbit luni în cadrul Conferinței Realității Virtuale din Silicon Valley, San Jose, California despre cât de fericiți vor fi utilizatorii headset-ului Oculus Rift după ce vor experimenta primele senzații ale noii realități virtuale.

Intrebat de reporteri dacă firma sa va bloca conținutul pentru adulți, Valley a replicat specificând că Oculus Rift este o platformă deschisă și că ei nu pot controla toate soft-urile ce pot rula pe ea. El a dat asigurări conform cărora toate aplicațiile și întreg conținutul distribuite prin intermediul magazinului Oculus vor fi în concordanță cu termenii și condițiile acestuia.

La o rapidă trecere în revistă a termenilor și condițiilor stipulate, s-a constatat lipsa unei referiri specifice la conținutul pentru adulți, găsindu-se numai expresia: ”ne rezervăm dreptul, în condițiile maximei noastre discreții, dacă este posibil din punct de vedere tehnic, să dezactivăm accesul dumneavoastră la un conținut pe care îl considerăm că prezintă un risc pentru sănătate și siguranță sau violează standardele, acordurile, legile, reglementările sau politicile comunității”.

Prin urmare Oculus Rift nu va bloca conținutul pentru adulți astfel încât speculațiile conform cărora compania Lovens de jucării sexuale așteaptă mai mult ca oricare fan al realității virtuale lansarea Oculus Rift sunt perfect întemeiate.

Prognozat ca fiind anul realității virtuale, 2016 va aduce 11 milioane de utilizatori atât pentru Oculus Rift cât și pentru celelalte proiecte similare, toate jocurile Ubisoft noi împreună cu celelalte jocuri mai vechi de pe platforma de gaming Steam dispunând de suportul pentru Oculus Rift. Intr-o asemenea situație, cu ce ar strica încă vreo câteva milioane de utilizatori ce vor dori să încerce noi senzații cu conținut pentru adulți, prin intermediul noilor tehnologii de realitate virtuală ?

https://www.youtube.com/watch?v=SLbV3MBCz64

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.