Office 2016 Preview disponibil si pentru Mac Os X

0
678

Cei de la Microsoft sunt cunoscuţi atât pentru device-urile de bună calitate cât şi pentru pachetul Office. Printre multe altele pachetul Office este singurul din lume care conţine unele dintre cele mai bune instrumente de management şi nu numai, de pe piaţă. La MWC 2016 Microsoft a vorbit atât despre viitorul lor sistem de operare cât şi despre Microsoft Office 2016.

După ce, timp de câţiva ani Microsoft nu a mai făcut nici-un update pentru versiunea de Office pentru Mac OS x se pare că de data aceasta au lansat versiunea de Preview atât pentru Windows cât şi pentru utilizatorii de Mac.

Microsoft are o strategie bine definită în ceea ce priveşte modul de concepere a unui sistem, folosindu-se de cele mai multe ori de feedback-urile utilizatorilor pentru a afla dacă întradevăr ceea ce au adăugat până acum pe platforma lor este suficient de satisfăcător. Compania a procedat la fel şi cu Windows 10 lansându-i o versiune de Consumer Preview în care utilizatorii pot să vadă câteva dintre viitoarele funcţii ce vor fi integrate în noul lor sistem de operare şi să lase feedback-uri cu privire la elementele şi modulele ce ar mai trebui modificate sau adăugate în el.

Conform zvonurilor de pe internet se pare că atât Windows 10 cât şi Microsoft Office 2016 vin împreună în varianta finală atunci când se va decide că totul este în ordine şi merită să fie dat publicului.

Microsoft Office 2016 pentru versiunea de Mac OS X poate fi descarcata de aici.

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.