Periscope nu mai necesită un cont Twitter pentru a vă înscrie

0
427

Pentru a începe utilizarea serviciului Periscope nu mai este necesar un cont Twitter. În schimb, persoanele care doresc să beneficieze de această aplicaţie şi nu au folosit până în prezent Twitter, pot deschide un cont de Periscope folosind numărul de telefon. În ciuda noilor schimbări, echipa recomandă celor care au un cont să îl utilizeze la înscriere.

Echipa Periscope a anunţat această actualizare prin intermediul unui post publicat pe blogul Medium. Nu au tras linie sub această modificare, ci au adus noi caracteristici care transformă acest proiect într-un adevărat succes. Datorită ultimelor transformări, Periscope permite schimbarea imaginilor de profil, independent de cele folosite pe Twitter şi mai mult de atât, utilizatorii pot răspunde cu mai multă uşurinţă comentariilor.

Periscope ilustrează munca în echipă şi potenţialul intelectual al persoanelor care o compun. Din alt punct de vedere, el reprezintă soluţia oferită de Twitter la transmiterea în timp real a informaţiilor personale în format video. Pe scurt, această platformă este destinată broadcasting-ului gratuit atât către alţi utilizatori ai aplicaţiei, cât şi pe web.

Ceea ce o face specială şi o diferenţiază de alte aplicaţii similare este o funcţie a materialului publicat. În urma încheierii sesiunii de transmisie, filmările sunt salvate pentru o vizionare offline sau pentru a fi urcate pe alte servicii online. Prin urmare, este îndeajuns un telefon pentru a transmite în spaţiul virtual un flux video ieşit din comun. În plus, cei care vă urmăresc stream-ul vă pot adresa întrebări şi voi le puteţi răspunde în timp real.

Într-un post existent pe blogul Medium, echipa mulţumeşte utilizatorilor pentru feedback-ul constructiv şi mai ales pentru ideile inspirate, înainte de a anunţa o serie de modificări privite ca o actualizare a aplicaţiei. Luând totul în considerare, conţinutul video difuzat pe aplicaţia Periscope este în mare parte lipsit de culoare, deşi organizaţiile mass-media sunt încântaţi de potenţialul platformei.

 

DigiPedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.